Hae
My Project Is Me

Koska torstai on toivoa täynnä: Kehitystä kuvin

Moikka,

Kun eilen etsin epätoivoisesti punnerruskuvaa, tai edes jonkinmoista treenikuvaa itsestäni niin vastaan tuli väkisinkin kuvia saliharjoitteluni alkuajoilta. Ihan yhtälailla eilen mainitsin myös salia harrastavalle avopuolisolleni siitä, kuinka jokin treeneissäni on mennyt pieleen kehityksen ollessa melkoisen pientä. Tiedän ja tiedostan että olen tässä vuosien aikana saanut kehooni massaa ihan lihaksenakin ja että olen kehittynyt mutten välttämättä optimaalisesti. Lihasmassan hankinta on kovaa työtä ja minunkaan treenini eivät välttämättä ole puhtaasti siihen tähdänneet. Ehkäpä tässä onkin se suurin syy, ruokavalion ohella, miksi en tänäpäivänä ole tämän lihaksikkaampi.  Kuitenkin oman kehityksen taso vaikutti tavattoman upealta kun löysin noita vanhempia kuvia.

Ilme sensijaan on pysynyt yhtä kuvauksellisena :D

Ilme sensijaan on pysynyt yhtä kuvauksellisena 😀

Näistä itseasiassa tuo ”ennen” kuva ei edes ole sieltä ihan alkuajoilta vaan niiltä kuuluisilta ”parhailta ajoiltani”. En sano ettäkö olisin ollut täysin lihakseton tuolloinkaan mutta on sitä kuitenkin ollut nykyistä vähemmän. Alla vielä kuvia sieltä ihan alusta, eli keväältä 2012 (yllä oleva on kesältä 2012). Hyvä on pitää myös mielessä, että väliin on mahtunut myös yksi raskaus ja reilu puolen vuoden salitauko.
hauis1

ojentaja_11

Olisin halunnut ottaa uusintaotokset näistä liikkeistä eilen mutta kamera (ja valaistus) eivät olleet yhteistyöhaluisia joten saatte tyytyä perus pukkariselfieen.

IMG_9561

Vaikken ehkä ole mikään tavaton muskelimimmi niin olen ainakin lihaksikkaampi kuin ennen. Toki, painoakin on reilusti enemmän kuin aikaisemmin mutta onneksi pelkän rasvan lisäksi matkaan on tarttunut edes vähän muutakin. Ehkäpä täältä saadaan koulittua vielä esiin timmi-mimmi mutta siitä enemmän myöhemmin – nyt keskitytään iloitsemaan saavutuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.