Hae
My Project Is Me

Riittävän hyvä

Moi,

Muistatte ehkä kun mainitsin vihdoin tajunneeni että joskus riittävän hyvä on enemmän kuin tarpeeksi. Tällä kertaa sovellan tätä filosofiaani erääseen kaupan valmisruokaosastolta löytyvään artikkeliin: Saarionen Kurkkuinen salaatti.

IMG_6561

Purkki on tässä vaiheessa jo hyvin syöty

IMG_6560

Kurkkuinen salaatti on vilahtanut joskus aiemminkin tässä blogissa ja se, mukaanlukien muutama muu valmisraastesalaatti, on jotain mitä aina silloin tällöin kaupasta ostan. Niillä saa helposti pientä vaihtelua tavanomaisen salaatin sekaan sillä valmiiksi maustettuna ne tuovat mukavasti lisämakua. Ja kyllä, tiedän ja tiedostan varsin hyvin että voisin välttyä näiltä lisäsokereilta tekemällä raastesalaatin ihan itsekseni mutta joskus on vain mentävä helpoimman kautta – riittävän hyvin. Täydellinen suoritus olisi sitten se itsetehty versio, joita silloin tällöin teenkin (tälläkin hetkellä kaapissa odottaa kahta erilaista kaalia tätä operaatiota).

IMG_6568

Kurkkuinen salaatti yhtenä valmisruokasuosikeistani ei ehkä ollut sellainen makuelämys kuin muistelin mutta mukavan lisän se ruokaan vaihteluna tosiaan toi. Mikään tavaton kaloripommi tämä ei myöskään ole, sillä sadassa grammassa (⅓ purkkia) kalorisaldo jää sataan ja ihan ilman punnitsemistakin voin sanoa annoskokoni olleen jonkinverran vähemmän. Aina ei vain voi olla paras ja tällä kertaa riittävän hyvä valinta oli tällainen.

IMG_6558

Huomatkaa taas erityisen edustava esillepano ;)

Huomatkaa taas erityisen edustava esillepano 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.