Hae
My Project Is Me

I’m still happy when it rains

Moi,

Kun perjantaiaamusta heräsin sateiseen päivään, totesin että välillä sade on ihan mukavaa vaihtelua. Olen oikeastaan aina pitänyt sadesäästä mutta se ei suinkaan tarkoita sitä että pitäisin siitä aina. Satunnaisena vaihteluna sateessa on kuitenkin jotain rauhoittavaa, romanttista ja hieman synkkää. Pääsääntöisesti sade on mukavaa silloin kun on sisätiloissa, joskin toisinaan yllättävä kesäinen sadekuurokokin on ok – sen täytyy vain tapahtua vaikkapa mökkeilllessä eikä suinkaan kaupunkiolosuhteissa. Tästä päästäänkin siihen että mieluummin toki auringonpaiste mutta sateinen ja synkkä sää ei siis saanut muutoin hyvää tuultani yhtään harmaammaksi.
Kuva täältä

 

Tämähän on tosiaan ollut hyvä viikko ja olen vihdoinkin päässyt jo ainakin viikko, ellei kaksi, sitten ilmestyneen KG-lehden kimppuun. Kg-lehtihän kuuluu yhdeksi omista pitkäaikaislempparilehdistäni. Mielestäni lehdessä kirjoitetaan asiat positiiviseen ja hauskaan sävyyn ja juttuja on laidasta laitaan. Lukemistaktiikkani on aina sama: Ensimmäisellä kerralla selataan siivu sivulta ja luetaan sieltä täältä pieniä pätkiä jutuista. Toisella kerralla luetaan kiinnostavimmat artikkelit ja kolmannesta kerrasta eteenpäin tutustutaan loppuihin teksteihin.

 

 

Nyt olen päässyt tuohon toiseen lukukertaan ja yhden asian haluan jakaa täälläkin. Lehti esitteli minusta äärettömän hauskasti mutta kuitenkin totuudenmukaisesti salitreenaajien arkkityypit (7erilaista) ja kyllä, löysin myös itseni. Lainaan osaa tekstistä ”Rauta-Riina viihtyy salin vapaapainonurkkauksessa ja jalkaprässin läheisyydessä.. Rauta-Riinan treeni on kovaa.. Sarjat vedetään totaalisesti loppuun asti.. ”. Lopputuloksena oli että voimat kasvoivat mutta myös paino yhdessä rasvaprosentin kanssa. Aerobinen treeni oli jäänyt liian vähälle ja rankan treenin seurauksena keho huusi energiaa, jota myös tarjottiin ruokana. Jotta tuloksena olisi kiinteämpi keho, niin ruokavalion hiilihydraattitankkauksia vähennettiin ja liikuntaohjelmaan lisättiin kaksi aerobista treeniä.  Pakko on todeta että edellä esitetty on kuin ote tästä blogista, hieman eritavoin muotoiltuna 🙂 

 

ps. eilisen sateen jälkeen kaipaisin jo aurinkoa, varsinkin kun meillä on taloyhtiön kevättalkoot. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *