Hae
My Project Is Me

Joulurauhan julistus

Moi,

Aion ottaa pienen varaslähdön jouluun ja aloittaa sen tänään. Tämä päivä menee varmasti kuitenkin melkoisen pitkälti vielä joulutohinoissa, lähinnä leipoen. Senpä vuoksi päädyinkin hieman poikkeuksellisen aikatauluun ja koristelin kuusen jo eilen.

Loppujen lopuksi päädyin leivonnan suhteen menemään yli siitä missä aita on matalin ja listalla ovat Vermont maple walnut pie (siis vaahterasiirappi-saksanpähkinä piiras), Sticky toffee pudding (kinuskikuorrutteinen taatelikakku) ja nämä molemmat tarjotaan omatekemän vanilijajäätelön kera. Lisäksi teen noita Cookieita vähän joka makua (valkosuklaa-karpalo, omena-kaneli-kinuski, suklaa-pähkinä ja smarties) sekä tietty pipareita (jo siis toiseen kertaan) ja joulutorttuja. Näitä leivonnaisia lähtee kyllä jakoon sukulaisille, jotta ovat pois houkuttelemasta heikkoa mieltä pyhien jälkeen.

Ja koskavielä tänään kyseessä ei selvästi ole minkään moinen lepopäivä niin kyllä – lenkkeilyt, lihaskunnot ja muu urheilullinen toiminta kuuluvat vielä menoon mukaan. Käveltyä tulee varmasti myös pyhinä mutta tuo muu treenaaminen jäänee siinä vaiheessa joulutauolle. Joulun kunniaksi pääsin takaisin alkupainooni ja tänään vaaka näytti 51,3kg. Josko sitä osaisi muistaa jouluherkkujen ja notkuvien tarjouluiden äärellä edes ne muutamat fiksut ajatukset ettei nautinto ja herkuttelu siirry mässäilyn, ähkyn ja huonovointisuuden puolelle.

Näihin ajtuksiin, kuviin ja tunnelmiin haluan julistaa ennakkoon joulurauhan kaikkien elämäntaparemonttilaisten ja jouluherkkujen välille. Miten minun itseni kävi – se selviää pyhien jälkeen 27.12. Nyt kaikille teille ihanille aivan mahtavan nautinnollista ja rauhaisaa joulua <3

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hyvää joulua sinnekin! :)Voisitko tehdä jossain vaiheessa postauksen sun viikon ohjelmasta, miten liikut ja kuinka paljon? Vois antaa vähän osviittaa itselle 🙂

 2. jennie kirjoitti:

  Kiitokset sinulle Anonyymi, ja postausideasta myös (ne ovat aina tervetulleita). Eiköhän tuollainen liikuntajuttu saada aikaiseksi – siihen saakka täältä löytyy ainakin jotain:http://myprojectisme.blogspot.com/2011/12/nain-mina-liikun.html

 3. Anonymous kirjoitti:

  Törmäsin blogiisi vahingossa – jäin koukkuun! Kirjoitat ihanan rehellisesti ja kannustavasti. Tätä blogia luen jatkossakin! Wau, mikä muodonmuutos! Tästä päivästä lähtien pyrin pudottamaan itseäni häiritsevät viisi kiloa! Siis tästä päivästä, en huomisesta! :)Mukavaa Joulua! 🙂 -K

 4. jennie kirjoitti:

  Heippa K, Olipas onnekas sattuma siis 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  Kuten myös – vahingossa tänne eksyneenä ;D mutta vahvasti koukuttuneena! Hyvää Joulua toivotellen – Joulun jälkeen alkaa täälläkin kilokuritus ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *