Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Koska yksi kuva, kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kaupallinen yhteistyö: mobilefun

*Yhteistyössä Mobile Fun Finland*

Moi,

Sitä mukaa kun muut bloggaajat ovat alkaneet tarjoamaan entistä enemmän laadukasta kuvamateriaalia (tarkoittaen laadukkaita kuvia, laadukkailla kameroilla) niin omassani on alkanut vilahdella entistä enemmän kännykkäkuvia. Kun aikanaan puhelinta vaihdoin, oli yksi suuri kriteeri riittävän hyvä kamera. Vaikka minulta siis järkkäri löytyy, ja sitä mielelläni käytän, niin onhan se vain iso ja hankala mukaan otettavaksi. Kännykkä sen sijaan kulkee aina mukana ja esimerkiksi treeneistä ei muunlaista kuvamateriaalia ole tainnut koskaan edes olla tarjolla. Seuraavanlaiset peilinkautta otetut saliselfiet ovat varmaan enemmän kuin tuttuja:

saliselfie_1

saliselfie_2

saliselfie_3

Niin, peili ja riittävä valaistus (jota meidän salilla ei kyllä ole) ovat olleet yksintreenaajan paras kaveri – tähän saakka. Nyt minun uusi paras kaverini näkyy tässä

IMG_9798

IMG_9801
IMG_9803

Kun minulle tarjoutui tehdä yhteistyötä uudestaan Mobile Fun Finlandin kanssa tiesin mitä haluaisin: Gorilla podin puhelimelle. Tämä pieni, joka asentoon kääntyvä ja vääntyvä sekä tarvittaessa omilla jaloillaan seisova vempain, on mahdollistanut treenikuvaamisen myös kaltaiselleni yksintreenaajalle. (Ja jos joku miettii mikä se ensimmäinen juttu oli, jonka firmalta tilasin niin langattomat bluetooth-kuulokkeet. Kyllä sieltä löytyy tosiaan kaikkea kivaa puhelimeen, Mobile Fun).

IMG_0346

Jalusta on universaali, eli käy kaikkiin puhelinmalleihin, kulkee pienessä tilassa, on kevyt ja näppärä käyttää. Mahtavinta on ehkä se, että enää ei aina tarvitse kaivaa kunnon kolmijalkaa ja järkkäriä esiin kun tahtoo ottaa kuvan itsestään (tai vaikkapa ikuistaa perheen tekemisiä spontaanisti).

IMG_0342

IMG_0345

IMG_9800

treeni_1

Vielä en ole ihan kehdannut alkaa virittelemään jalustaani, niin helppoa kuin se onkin, salin ruuhkatunneilla muiden ihmetellessä. Mutta jos joskus tästä rohkaistun, niin se mahdollisuus ainakin on nyt olemassa että voin tarjota myös treenikuvia ja –vinkkejä entistä paremmin. Parhaimmillaan jalusta on minusta ”roikkuessaan” jossain sillä seisaallaan ollessaan saisi olla ehkä hieman tukevampi. Tässä saattaa toki olla vika käyttäjässäkin mutta yhtäkaikki olen jälleen kerran enemmän kuin tyytyväinen. Niin, ja ne bluetooth-kuulokkeet ovat edelleen aktiivikäytössä jokaisessa treenissä eli hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan – molemmissa tuotteissa.

IMG_9806

kuva 2(23)

kuva(2)

treeni3

 

Kaupallinen yhteistyö: mobilefun

5 kommenttia

 1. Viivi kirjoitti:

  Vitsi, toihan on kätevä! Olis kiva joskus kuvata itseään salilla, ihan vaan jo tekniikoitakin, mut mä en vaan millään kyllä kehtaa :’)

  • jennie kirjoitti:

   Se on kätevä, vieläkun tosiaan pääsisi yli tuosta seuraavasta ongelmasta 8eli itsensä kuvaamisesta). En tiedä mikä siinä siellä salilla on niin vaikeaa mutta on se 😀

 2. Krista kirjoitti:

  Hei,

  pakko tyhmänä kysyä, että miten saat laitettua kännykään itselaukaisun päälle?

  • jennie kirjoitti:

   Ein se ole tyhmä kysymys, en minäkään nimittäin löytänyt 😀 Siispä hain sellaisen appsin, jossa tällainen on (gorillacam)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.