Hae
My Project Is Me

Ihan kaikkea muuta

Moi,

Millään lailla blogin aihealueeseen liittymättä ajattelin pitkästä aikaa höpistä ulkonäöstä, tai lähinnä siitä että onko väärin viihtyä paremmin jumppavaatteet päällä kuin ”ihan oikeat”. Olen jo pidemmän aikaa huomannut olevani omimmillani treenivaatteissa ja muistankin jo salaa kadehtineeni lukiossa liikunnanopettajaamme, joka sai päivät pitkät viilettää verkkareissa (ja näytti vielä kaikenlisäksi hyvältä niissä!).

Onneksi työpaikallamme ei ole kovin tiukka pukukoodi ja perussiisti asu on ok. Vaikka sisäinen suomalainen tuulipukukansa pyrkii nostamaan aika-ajoin päätään, niin pakko se on myöntää että tykkään myös laittautua ja yksi kotoa työelämään siirtymisen mahtavia puolia oli päästä taas pukeutumaan. Kait se on vain sitä että pitää kaivata sitä, mitä ei saa. 
Samaan hengenvetoon voi muuten todeta, että minusta on tullut arkilaiskalaittautuja. Milloinhan olen viimeksi meikannut töihin? Okei, kulmat laitan mutta siihen se jääkin sillä nuo ripset pelastavat niin paljon, enkä varmaan enää tulisi toimeen ilman niitä. Tässä arkilaiskuudessa on kyllä se hyvä puoli että sen kerran kun meikkaa, niin peilistä katsoo aina takaisin joku hieman harvinaisempi tuttavuus ja ilta on pelastettu yleensä jo sillä.

peruspäivänä

jä vähän vähemmän peruspäivänä


Hiuksien kanssa olen ehkä vielä laiskempi laittaja ja ne ovatkin pääosin aina kiinni. Vaati oikein työtä että saan pidettyä ne auki vaikka varmaan jo ihan hiuksen hyvinvoinnin vuoksi tämä olisi aika-ajoin suotavaa. Joskus harvoin, harvoin jaksan niitä kihartaa tai suoristaa ja meikkailun tavoin, tämä kyllä aina piristää mieltä.


Ihailen kyllä valtavasti ihmisiä jotka jaksavat nähdä kaiken yllä olevan vaivan päivittäin. Tai heille se tuskin on mikään vaiva vaan ennemminkin tapa ja mieltä pirsistävä toimi. Tässä tuli nyt kyllä tekstiä ihan ilman mitään aihetta tai järkeä, mutta ehkä joskus näin on ihan hyvä.

30 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Voi mä voisin niin ajatella itse kirjoittaneeni tän! 😀 Mä viihdyn myös nykyään jumppavermeissä ja verkkareissa vähän liiankin hyvin! (no onneks se on mun työasu) Arkena on vaikeeta ”laittautua” ja mutkin pelastaa ripsipidennykset. ;)Mutta kyllä mäkin sitten tykkään välillä pistää korkkarit jalkaan ja huulipunaa huuliin jne.. :)Niin, ja kivaa on välillä kun höpiset muustakin kun treenistä ja ruuasta! 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Itse kuulun kyllä aivan samaan arkilaiskaan tyyppiin. Meikkaan kyllä jonkun verran, mutta kutsuisin sitä ennemmin naaman siistimiseksi. Hiuksia en ole juurikaan koskaan arkisin laittanut ja olen myös huomannut viime aikoina että lempivaatteeni olisivat salitrikoot ja urheilupaita. Ja nimenomaan hyvät salivaatteet! Itse arvostan, että saan aamulla nukkua sen 15min pitempään ja olen 30min valmis lähtemään töihin, joskus jopa nopeammin.

 3. Mari kirjoitti:

  Ripset pelastaa kyllä päivän kun päivän, etenkin kesällä kun on päivettynyt. Kiva rento tyyli sulla 🙂 käyhän kurkkaamassa mun blogia, joka on tosin vasta alussa. Löytyy profiilista 🙂

 4. iinu kirjoitti:

  Moikka,En olekkaan sulle aikasemmin kommentoinut, vaikka blogia jo jonkun aikaan vilkuillut.Ihan samoja mietteitä kun muilla kommentoijilla sekä sulla. Eli treenivaatteet on parasta ja niissä viihtyis! Yliopistolla kuljen vähintään joka toinen päivä verkkareissa, ja nyt kesäksi kun päädyin toimistolle niin on välillä ihmettelemistä kun pitäisi joka päivä yrittää näyttää edes jotenkin asialliselta 🙂 Arkilaiskaa porukkaa siis täälläkin! Mutta kuten sanottu juhlimaan lähtiessä sitä tuntee itsensä paljon speciaalimmaksi ja ihanemmaksi kun se laittautuminen on sellanen luksus juttu 😉 Vaikka olisihan se ihana näyttää hehkeältä joka päivä. Ei vain into riitä arkisin jokaisen pilkun viilaamiseen. Töidenkin jälkeen usein on heti treeniä, joten ne meikit pitäisi kuitenki pestä pois 😛 Ei viitsi siis vaivautua 😀

 5. Tiina kirjoitti:

  Sama homma täällä – jos saisin pitää loppuelämäni vain yksiä housuja, ne olisivat treenihousut. Meikkaus ja hiustenlaitto laiskottaa yli kaiken 😀

 6. Mokkis kirjoitti:

  Ihan samoilla linjoilla mennään täällä! Treenivaatteet on parhaat, joskus huvikseni oleilen niissä kotosalla. Ja Viimeksi lähdin jopa yökerhoon farkut ja t-paita päällä ja sitten vähän siistimmät kengät. Paita oli vielä body actionin! Mutta olo oli hyvä sekä itsevarma. :)Tosin meikkiin ja hiuksiin olin silloin panostanut, se teki jo paljon!Muutenkin arkivaatetus on sporttinen. Töissä oon nyt toimistossa ja sielläkin voi musta huomata ”sporttisen” pukeutumistyylin, mutta se on silti hyvin siisti ja asiallinen kun lisätään päälle vielä hillitty meikki. Kuukauden päästä pitäisi osata pukea mekko ja korkkarit, sitten ollaankin jo aika vieraalla maalla!:D

  • jennie kirjoitti:

   Juhlat luvassa siis 🙂 hanaahan se on kun välillä ”joutuu” (tai pääsee) panostamaan itseensä hieman enemmän, joten otat tilanteen pienenä muuttumisleikkinä. Itse hinkuisin hirveästi vaikka häihin, jonne pääsiis hieman enemmän pukeutumaan.. ehkä joskus joku ystäväpiirissä yllättää.

  • Anonymous kirjoitti:

   Minulla on viikonloppuna edessä oman veljen häät ja saan laittautua oikein viimeisen päälle vieläpä ammattilaisen ehostamana! <3 Jo toiset häät tälle kesälle.Ihanaa!

 7. Anna kirjoitti:

  Minullakin on meikkaaminen ja hiusten laitto jäänyt treenailun myötä minimiin, ripset tosiaan pelastaa paljon ja sitten kun on oikeasti ajan kanssa laittautumassa niin se tuntuu tosi kivalta! 😀 Päätin muuten itsekin alkaa kirjata treenit blogiinkin, tervetuloa kurkkimaan. 🙂

 8. Someday kirjoitti:

  Minäkin kulkisin kyllä treenihousissa aina, jos vain kehtaisin. Tällä viikolla minulla on kyllä ollut jopa töissä farkut ja vielä joka päivä. Meikkiä ei kyllä ole ollut taaskaan BB-voidetta enempää. Arvostan kyllä suuresti niitä työkavereita, jotka oikeasti jaksaa tuonne laittaa hiuksia, meikata ja katsoa mitä vaatetta pukee päälleen. Moni tekee sen vielä aamuvuoroonkin tullessa! Olen siis hoitajana :)Mä aina noin puolen vuoden välein innostun meikkaamaan ja joka aamu jaksan tehdä kaiken maailman rajaukset, hienot varjostukset ym. Kahden viikon päästä jää pois poskipunat, sitten rajaukset, sitten taas luomivärit ja lopuksi vielä ripsaritkin 😀

  • jennie kirjoitti:

   Siinä on kyllä jo hatunnosto paikallaan että aamuvuoroon jaksaa laittautua, tosin, kaikkeen rytmitykseenhän tottuu niin miksei tähänkin. Eikä sitäpaitsi ole montaa vuotta kun en olisi itse edes roskia vienyt ilman meikkiä – onkohan se jotain iän tuomaa ”mammautumista”.. Tai siis oikealta nimeltäöän itseluottamusta 😉

 9. Anonymous kirjoitti:

  Käytkö muuten solkussa tms tai käytätkö jotain itseruskettavaa tuotetta? Ihanat pisamat anyway!:)

  • Anna kirjoitti:

   Olet kaunis sekä vähemmän että enemmän laittautuneena :)Vähän samalla asialla olen kuin yllä oleva kommentoija, olen ihaillut kaunista ja tasaista rusketustasi. Ymmärsin, että käytät itseruskettavaa – miten saat sen niin tasaisesti levitettyä, ja etenkin selkäpuolelle?

  • jennie kirjoitti:

   Ärsyttävät pisamat 😉 Käytän siis tosiaann itseruksettavia tuotteita, joista olenkin maininnut täällä: http://myprojectisme.blogspot.fi/2011/11/itseruskettavat-tuotteet.html. Nyt kesällä, minussa ehkä on hieman myös auringon tuomaa väriä, jolloin itseruskettavien tuotteiden käyttö vähenee ellei jää jopa kokonaan pois. Tosin tänä kesänä en taida aurinkoon päästä niin saattaa olla että värien kanssa lutraillaan koko kesä. Levitän värin yleensä muutaman kerran viikossa ja häivytän huolellisesti. Toiset hallitsevat meikkauksen tai hiustenlaiton, minä itseruskettavien levittämisen 😀 Luonnollisestikin rajat jäävät jonnekin jos/kun kontrasti oikean värin ja rusketuksen välillä on merkittävä. Yritän kuitenkin piilottaa sen jonnekin huomaamattomaan paikkaan ja tosiaan häivytän rajaa jokatapauksessa pois laimentamalla väriä tavallisen rasvan kanssa.

 10. J-ess kirjoitti:

  Jos itse olisin noin kaunis ilman meikkiä, niin tuskin meikkaisin koskaan 🙂

 11. Anonymous kirjoitti:

  Sulla on kiva tuo arkityyli!

 12. Anonymous kirjoitti:

  Minkä ikänen oot? Sulla on huippu blogi

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos sinulle, ikääni en ole ainakaan vielä paljastanut vaikka hieman olenkin alkanut harkitsemaan. En ehkä ole ihan niin nuori kuin voisi luulla, mutta jotain 25-30-vuoden väliltä 😀 Ehkä josksu tosiaan rohkaistun ja paljastan suuria salaisuuksia 😉

 13. Anonymous kirjoitti:

  Näytän itse parhaimmilta mielestäni urheiluvaatteissa :). Niissä lihakset vaan jotenkin korostuu kivasti ja tuntuu että aina silloin näyttää hoikemmalta 🙂

 14. nasba kirjoitti:

  Mäkin olen aika laiska laittautumaan. Työt ei vaadi mitään ihmeellistä pukeutumista, mutta toisaalta on kiva näyttää kivalta asiakkaiden edessä. Onneksi mun päivät vaihtelee niin, että voi vähän aamulla päättää, että miten panostaa. 🙂 Sulla on ilmeisesti ruskeat piilarit? Mä käytin sellaisia joskus ihan vain ulkonäön vuoksi. Voi, pitäisiköhän taas ostaa sellaset. Ne vois piristää arkea kivasti töissäkin sitten kun loma taas loppuu. Ja yhdyn noihin kommentteihin siitä, että sä olet niin kaunis ilman meikkiäkin, ettet edes tartte mitään. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kuin myös täysin ulkonäöllisistä syistä käytän värillisiä piilareita, useimmiten uloslähtiessäni. Kuuluu jotenkin siihen rutiiniin. Arkena nykyään harvemmin mutta piristävät kyllä kummasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.