Hae
My Project Is Me

Aurinkoa etsimässä

Talven ollessa kylmimmillään, ovat aurinkoiset sitrushedelmät parhaimmillaan. Sesongin startattua myös hinta on mukavan alhainen ja se on tällaisen greippitykkääjän onni. Omaan makuuni ihan tavallinen kirpsakan karvas greippi on maistunut niin kauan kuin muistan mutta pidän kyllä muistakin sitruksista. Lajista riippumatta, kaikki sisältävät roiman anoksen C-vitamiinia, joka on kudoksien tuki ja turva. Moni varmasti tietääkin että flunssan ensioireiden ilmaannuttua C-vitamiinin lisänauttiminen helpottaa oireita.  C-vitamiini osallistuu kuitekin myös elimistön kollageeni-proteiinien rakentamiseen ja ylläpitoon ja kansankielellä tämä tarkoittaa että kuodokset pysyvät joustavina ja esimerkiksi haavojen paraneminen on nopeampaa. Lisäksi ne toki tuovat pirteän aurinkoisen väriläiskän talven keskelle eli eikuin nauttimaan.

sitrukset

 

 

 

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Nam nam … Täällä nautitaan appelsiineja ympäri vuoden, joka päivä tulee syötyä . 🙂 On ne vaan niin hyvii.

    • jennie kirjoitti:

      No niin on <3 Vaikkakin itseasiassa juuri appelisiineja itsellä tulee syötyä kaikista vähiten kun puhutaan sitruksista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.