Hae
My Project Is Me

Koko Suomi laihduttaa +tarjoustärppi

Moi,

Tammikuu taitaa olla se buumiaika kun koko Suomi laihduttaa. Tämä on itseasiassa ihan hyvä koska niistä kevyemmistä valinnoista ja treenin tärkeydestä muistutellaan joka paikassa. Niinpä siis omallakin kohdalla tulee koko ajan muistutusta että nyt tsempataan. Tulipa tässä vaan mieleen kun tutkimuksia joka asiasta on olemassa että onkohan kukaan koskaan tutkinut saattaako tämän jatkuvan supertsemppikauden mainostamisen päättyminen vaikuttaa ihmisten hiljalleen hiipuvaan innostukseen. Tämä innostuksen hiipuminen ei tietenkään koske kaikkia, eikä erityisesti minua tai sinua – mehän jatkamme tätä elämäntapana.

Myös Lidli on onnistuneesti ottanut osaa tähän yleiseen tsemppaamiseen ja uusimmassa mainoslehdessä aiheelle olikin pyhitetty useampi sivu.

IMG_2092 IMG_2093

Sitten ehkä kuitenkin koko lehden parhaaseen antiin, nimittäin tulevana lauantaina, siis 4.1, on tarjouksessa Fastin Heraproteiinit hintaan 11,79€/pussi. Pussissa on 600g heraa ja käyttöannos on noin 30g, jolloin annoksia riittää 20:lle käyttökerralle. Itselläni ei valitettavasti ole kokemusta noista kyseisistä Fastin tuotteista mutta lähtökohtaisesti olen ollut heidän makumaailmaansa tyytyväinen. Hinta on kuitenkin nyt senverta huokea että taidanpa minäkin kipittää Lidliin proteiinijauheostoksille. Ja mitä käyttötapoihin tulee niin tietysti paitsi sellaisenaan veteen/maitoon sekoitettuna niin myös smoothieihin ja pirtelöihin ovat oiva proteiinilisä. Mutta tarjous on voimassa siis VAIN lauantaina.

IMG_2098

Nyt kun mainosten pariin päästiin niin huomasin samalla että Citymarketissa on euron päivät ja muunmuassa päärynöitä saa eurolla/kilo. Päärynäthän ovat oiva kuitulisä ruokavalioon. Muista tarjouksista kiinnostukseni herätti taas eräs proteiinipommi, nimittäin Fastin proteiinipatukat. Omalla kohdalla ei nyt kutenkaan taida olla tarvetta näiden perässä lähteä kauppaan mutta jos jollakulla on Citymarkettiin asiaa niin kannattaa pitää mielessä. Fastin patukoista sanottakoon että olen niistä melkousein nähnyt mainosta tyyliin 3kpl 5€ ja joskus harvoin 4kpl, joten tämä on jo jokseenkin edullista.

IMG_2099 IMG_2102 IMG_2103

ps. Minäkun olen tällainen tarjoushaukka ja luen noita mainoslehtiä yleensä melko tarkkaan niin olisiko tällaiselle tarjouskatsaukselle tarvetta blogin puolella?

 

10 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Tosi kiva postaus ja hyvä idea! Itsekin olen tarjoushaukka, mutta jostain syystä osa menee aina ohi silmien. Täältä ääni tällaisille postauksille 🙂 Ja kiitos hyvästä blogista! Oon lukenut sitä jo kauan, olet ihanan aito 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kun kroppaprojekti jatkuu ja jatkuu niin on pakko olla 😉 Mutta kiitokset otetaan ylpeydellä vastaan.

 2. Elina Tuomaala kirjoitti:

  Ehdottamasti. Mulle ei tule mainoksia mutta näin lehden ystävällä.
  Myös Lidlissä tarjouksessa keittiövaaka. Jos sellainen uupuu.

 3. hmmm kirjoitti:

  Tuo eka kuva (myös muilla kuin tämänkertaisilla teksteillä) on hauska. Ja tarjoushaukan bongailuista saa minun puolestani myös postailla. Meille kun ei Lidlin mainoksia jaeta, niin kiva kuulla näistä.

 4. Sanna Latvala kirjoitti:

  Oijoijoi! Toi Lidlin mainos tuli tarpeeseen! Mähän siis itse vihaan tarjouslehtiä ja ovessa lukeekin isolla: EI MAINOKSIA! Mutta siis jos joku lukee tarjoukset mun puolesta ja ilmoittaa niistä blogissaan niin minähän olen jo lauantaina aamu kahdeksalta Lidlin oven takana! :DD

  http://pudotus.blogspot.fi

  • jennie kirjoitti:

   Jehnat sä olet pudottanut kiloja paljon! Kyllä nyt sain taas minäkin lisämotivaatiota 🙂

 5. Mervi kirjoitti:

  Mainokset mulle tulee ja katon aina parhaat vihannes ym. tärpit. Tosin kun lanttuja tai nauriita sai 2 kg 1e, en olis keksiny, mitä niistä teen. Ostin sittenvaan vastaavat punajuuri ja porkkanasäkit.

  Olis kiva saada paljo helppoi ohjeit kasvisruoista; muutakin linsseistä kuin tomaattilinssikeitto. Lisäks mungpapu esim. Muhennos Gillian Mckeithin mukaa, en löytäny netistä. Vihreät pavut. Paljon parjattu Soijarouhe – josta ei proteiinitkaa imeydy- niihin köyhimpiin päiviin. Löysin hs;n soijarouhelasagnen, kyllähän sitä söi.

  Nythän tulee nämä uudet ravitsemussuositukset, joissa painotetaan jokseenkin näitä kasviproteiinin lähteitä.

  • jennie kirjoitti:

   Pitkään aikaan en olekaan kasvisruokia (kikhernepihvejä lukuunottamatta tehnyt). Idea otetaan ehdottomasti korvan taakse varsinkin kun tarkoituksena on ollut näihin kasvisruokiin perehtyä muutoinkin hieman enemmän. Kiitos siis ideasta ja palautteesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *