Hae
My Project Is Me

Kauneus on katsojan silmässä

Moikka,

Tänään mennään hieman aiheen vierestä mutta olkoon. Törmäsin tuossa jokin aika sitten erilaisita kauneusihanteista luotuun kuvaan täydellisestä naisesta, tai oikeastaan erilaisten julkkiksien kasvon piirteistä luodusta ”täydellisyydestä”. Vastaavanlaisia tutkimuksia siitä että kenen mitäkin kauneuspiirrettä ihaillaan eniten, on useita ja tämä siis yksi monien joukossa. Mielestäni tuo kuvatulos on vain kerrankin niin hyvin toteutettu että ajattelin jakaa tämän kanssanne.

kuva: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2082407/Is-ultimate-woman-Technology-merges-best-parts-worlds-beautiful-celebs.html

Vaikka tämä ”täydellinen nainen” on siis kaikinpuolin kaunis, niin omasta mielestäni näiden alkuperäisten aitojen henkilöiden seassa on omaan silmääni kauniimpia ihmisiä. Ja monta kaunotartahan on jäänyt koko kuvan ulkopuolelle.

Joka tapauksessa, tämä sai minut pohtimaan kauneusihanteita noin yleensä ja sitä miten paljon käsitys kauneudesta tosiaan vaihtelee katsojasta riippuen. Jokainen meistä on kaunis ja jos kukaan muu ei sitä muista meille kertoa, niin täytyy tepastella peilin eteen ja sanoa se itse – me olemme sen arvoisia!

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Luulin ensin, että muutokset on kauneusleikkauksin tehty. Näkyy, ettei ole aito. Kauniiksi ihmisen tekee persoonalliset piirteet, joita luojan kiitos noilla esikuvien naisilla kaikilla on. Pienet kauneusvirheet vain parantavat lopputulosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.