Hae
My Project Is Me

VE-HEI it’s WheyHey

Moikka,

Taas ollaan sellaisen tuotteen äärellä, josta on tietyissä piireissä kohistu jo hetken aikaa. Elokuun lopussa brittiläinen proteiinijäätelö, WheyHey, löysi tiensä meidänkin mantereellemme. Ensin jäätelöä sai vain valikoiduista kuntokeskuksista. Kun Helsinkiläinen welness-baari avasi ovensa, sai sitä myös sieltä ja sittemmin saatavuus on laajentunut osaan Citymarketteja ja K-supermarketteja. Omani kävin ostamassa Tammiston Cittarista.

IMG_0351

Kaikkihan sitä kehuvat toinen toistaan ylistävimmin sanoin, joten luonnollisesti omat odotukseni olivat korkealla kun viimein lusikkani tähän herkkuun iskin. Sisältöluettelo hieman vaihtelee valitusta mausta riippuen ja niihin voit tarkemmin tustusta tuotteen omilta sivuilta. Yhdessä annoksessa, eli pikarissa on kuitenkin noin 170kcal (166-173 valitusta mausta riippuen).

IMG_0359

Vaikka omaksi maukseni valitsin tänään vaniljan, en tietenkään voinut olla maistamatta hieman jokaista. Ensimmäinen varoituksen sana: Jos et pidä heraproteiinin mausta, et todennäköisesti välitä näistäkään. Omasta mielestäni herkullisesta mausta huolimatta, se tuttu herahan se sieltä maistui ja mieleen tuli väistämättäkin pukuhuoneessa treenin jälkeen nautittu palkkari. Maku ei kuitenkaan ollut paha mutta kehutun suklaan sijaan omaksi suosikikseni nousi vanilja (jonka vuoksi tähän päivän makuna päädyinkin). Mansikka oli esanssinen mutta omassa kierossa makumaailmassani pidin myös tästä (pidänhän myös vaikkapa mäkkärin mansikkapirtelöstä).

IMG_0362

IMG_0377

IMG_0386

Vaikka maku ehkä onnistuisikin korvaamaan jäätelön niin koostumus ei sitä valitettavasti tee. Siinä missä oikea jäätelö sulaa ihanan pehmeäksi niin tässä on sama ongelma kuin kaikissa kotijäätelöissäni – se sulaa ”limaiseksi” tai sitten ihanvain sulaksi (ja minähän en ole sulaneen jäätelön ystävä).

IMG_0392

Kaiken tämän jälkeen, voisin silti ihan hyvin ostaa paketin uudestaankin. Siitäkin huolimatta että vastaavanlaisen saisi varmasti kehiteltyä kotona itsekin tai että yhden purkin koko on oikeasti pieni ja hinta suhteessa suuri (n.4€). Mutta eihän sitä koskaan tiedä jos käy kuten Questbarien kanssa, joita olen oikeasti alkanut suorastaan rakastamaan ensireaktiostani huolimatta..

kuva 2(25)

kuva 1(21)

2 kommenttia

  1. laura kirjoitti:

    hahaa, kuoriutuihan sustakin questieden ystävä!! epäilin siinä sun postauksessa, että sussa on varmaan jotain vikaa, kun et tykkää! 😀 vitsi kävin tota kerran wellness-baarissa kyselemässä, mut se oli loppu. taidanpa yrittää uusiks ens viikolla : )

    • jennie kirjoitti:

      No kyllä, siis tuo sininen on niiiiiiiiiiin hyvää! Olen kääntänyt turkkini ihan totaalisesti 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.