Hae
My Project Is Me

Mitä sinä toivoisit blogiltani?

Olen kirjoittanut blogiani jo melko pitkään ja se on aina elänyt vahvasti elämäntilanteideni mukana. Siinä missä vuonna 2011 tekstit käsittelivät melko puhtaasti pelkkää laihduttamista, on nykyblogin sisältö laajentunut huomattavasti. Toisinaan minusta tuntuu että tämä laajaskaalaisempi versio on parempi mutta toisinaan taas tuntuu että sen vuoksi asiasisällöt rönsyilevät hieman liikaa.

P1160350

Koko blogihistoriani aikana, en ole tainnut kääntyä teidän lukijoiden puoleen kysyäkseni mistä te pidätte blogissani. Toivoisinkin nyt suoraa ja rehellistä palautetta mahdollisimman monelta sen suhteen mikä blogissa on hyvää ja mikä taas ei; Tai mitä ehkä haluaisitte lukea tulevaisuudessa; Onko jotain, mistä en ole aiemmin kirjoittanut mutta se kiinnostaisi; Minkälaisena te näette blogini tulevaisuuden. Pianhan täällä ruudun toisella puolella eletään taas uudenlaista aikaa ja opetellaan uutta arkea, minkä vuoksi myös blogissa tapahtunee luonnollista uudistumaa.

P1160359

Osa teistä on varmasti ollut matkassa jo pidempään, ehkä jopa aivan alusta, kun taas osa on liittynyt matkaan vasta myöhemmin. Uskonkin että matkan varrella lukijakuntani on kokenut muutoksia blogin muutosten myötä. Olitpa sitten uusi tai vanhempi lukija niin ihan jokaisen mielipiteellä sekä ajatuksilla on minulle kuitenkin yhtälailla merkitystä. Kertokaa siis jokainen omien ajatustenne kautta mitä juuri sinä toivoisit blogiltani.

P1160354

9 kommenttia

 1. Maisu kirjoitti:

  Moikka 🙂

  Ensinnäkin haluan kiittää sinua motivoivasta blogistasi, olen seurannut sitä alusta asti. Mielestäni on mukavaa kun jaksat päivittää sitä ja monipuolisuus on kiva. En niinkään odota mitään blogiltasi, mielestäni aiheiden muutokset muuttuvien elämäntilanteiden mukaan on toiminut hyvin tähänkin asti, juttusi on vaan niin positiivisia ja kivoja! + otat kauniita kuvia jotka eivät ole yhtään teennäisiä. 🙂 joten toiveeni on vain että jatkaisit kuten tähänkin asti ja kirjottaisit siitä mikä on sinulle ajankohtaista ja jakaisit vinkkejäsi uutuuksista ja treeneiistä ja resepteistä yms. 🙂

  Mukavaa kevään odotusta ja paljon onnea pian kasvavalle perheellenne. <3

 2. Liisa kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi siitä saakka kun painon pudotuksestasi kerrottiin iltasanomissa. Tykkään vaihtuvista postauksistasi ja itse neljän lapsen äitinä tasapainoillessa arjen kiireiden ja urheilun kanssa, voin monesti samaistua teksteihisi. Mielestäni näytät hyvää esimerkkiä odottaville, että raskaanakin voi liikkua. Tsemppiä vauvan tuloon ja mukavaa äitiyslomaa!

 3. Kikka kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi kolmisen vuotta ja tää on vaan niin huippu! Itse pidän eniten keho, motivaatio ja kauneusaiheista 🙂

 4. Erika kirjoitti:

  Urheilua ja terveellistä elämää lapsiperheessä – näistä aiheista olisi kiva lukea! Itse tykkään, jos blogissa on joku suht selkeä aihe 🙂

 5. Ta kirjoitti:

  Kaikki käy 🙂

  Tykkään lukea liikunnasta raskauden aikana, js sitten vauvan synnyttyä liikunnasta synnytyksen jälkeen. Eikä tarvii olls mitään himotreenaamista, vaan sellainen hyvän mielen ja olon liikkuminenkin on hyvä.

 6. Suvi kirjoitti:

  Olen lukenut blogiasi nyt pari vuotta ja se kuuluu ehdottomasti suosikkiblogeihini. Nykyinen linja on mielestäni oikein hyvä. Eli jatka vaan samaan malliin! Tsemppiä pikkuvauva arkeen. 🙂

 7. Mimi kirjoitti:

  Olen monen muun tavoin lukenut blogiasi usemman vuoden ajan, siitä alun huikeasta laihdutusprojektista lähtien. Sulla on kiva blogi, mutta ikäväkseni nykyään ehkä kiireinen arkesi näkyy postauksissasi. Alussa kirjoitit oikeasti enemmän mitä ajattelit, arkisia asioita, omia pohdintoja jne. Nykyään paljon lyhyitä postauksia, jotka tuntuvat ”pakkokirjoittamiselta”, että vaan blogitauko ei venyisi. Itse siis lukisin
  mieluummin laajempia ja oikeasti ajatuksia sisältäviä postauksia vaikka 1-2krt/vko, kuin lyhyitä (välillä mitäänsanomattomia) päivittäin. Pidän tyylistäsi ja itsekin lapsellisena ihmisenä kuulisin mielellään enemmän kotijuttuja, haaveilua, ajatuksia liittyen tulevaan perheenjäseneen, arjen ongelmia ym ym!
  Tämä on varmaan sekava palaute, mutta lyhyesti: Anna enemmän itsestäsi ?

 8. Raidallinenrouva kirjoitti:

  On kyllä tullut jo ikuisuuden luettua blogiasi. Meillä on myös kolme alle 5-vuotiasta (poika, tyttö, poika) ja vissiin suht saman ikäisetkin (pienin on 2kk) niin on helppo samaistua juttuihin. Eniten kiinnostaa ihan arkiset asiat, esim mitä kaupasta tarttui mukaan jne jutut. Toki olisi ihana lukea perhejuttujakin, mutta ymmärrän hyvin että olet halunnut rajata ne pois. Toivottavasti et katoa mihinkään!

  • jennie kirjoitti:

   Tiedätkö, on uskomattoman palkitsevaa kuulla/lukea että teitä pitkänmatkan seuraajia on olemassa – Oikeastaan teidän ansiostahan kirjoitan blogia edelleen. Kiitän samalla kannustavasta kommentista sen suhteen, minkälaisia uudistuksia blogin suhteen voisi tehdä (jos ja kun sitä kuitenkin aion jatkossakin kirjoittaa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.