Hae
My Project Is Me

Loman jälkeen..

Mitääntekemättömyysloman jälkeen sitä oikein odottaa että voi..

.. Lähteä liikkeelle

.. Syödä vähän paremmin

.. Syödä vähän säännöllisemmin

.. Mennä nukkumaan ajoissa

.. Herätä ajoissa

.. Saada jotain aikaan

 

Aika yksinkertaisesti siis loman jälkeen oikein odottaa että voi palata takaisin arjen säännöllisyyteen ja omien rakkaiden, joskin toisinaan tylsien, rutiinien pariin. Tämä kaikki on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty ja vaikka me palasimmekin jo useampi päivä sitten, niin edelleen oikeanlainen arkirytmi hakee hieman muotoaan. Rivien välistä voi kuitenkin lukea että odotettavissa on tammikuisia timmikuu-tekstejä tsemppaamaan paitsi itseäni eteenpäin, niin ehkä myös jotakuta muutakin. Mikähän siinä onkin että lomalla ollessa sitä kääntää niin herkästi itsensä täysin off-asentoon: Herkkumunkit saavat jäädä tästä eteenpäin odottelemaan taas viikonloppuja.

herkkumunkit

 

4 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Kiva, kun oot takas ?

 2. ulla kirjoitti:

  Näin juuri,, kiva kun oot takas , odottelen jo sun juttuja 🙂
  Tervetuloa arkeen.

  • jennie kirjoitti:

   Arki on loman jälkeen aina ihana. Ja hei, vastauksena siihen aiempaan kysymykseesi että onko puolisoni yhteinen tuttu niin ilman minittuja nimiä ei tietenkään voi olla täysin varma mutta eiköhän näin ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.