Hae
My Project Is Me

Aletärppi Seppälään

Moi,

Joku teistä saattaakin muistaa erään Seppälän mekkolöydöshehkutukseni, jonka siis löysin käytettynä. Mekon mallista ja monikäyttöisyydestä innostuneena tutkin samointein Seppälän valikoimaa ja hieman ihastuinkin erääseen vastaavantyyppiseen luomukseen. En ollut kuitenkaan niin myyty että olisin siltä istumalta mekkoa ostanut mutta siitä hetkestä lähtien se on käynyt mielessä säännöllisesti. Voitte varmaan uskoa kuinka iloinen olin löytäessäni samaisen mekon kesäalesta -50%. Kahta kertaa ei tarvinnut miettiä ostanko vai jätänkö.

IMG_7778 IMG_7813 IMG_7814Mekko: Seppälä, Vyö: H&M, Kengät: Bianco

Alennushintaa tälle ihanuudelle jäi n.15€ ja sikäli jos itsekin kiinnostuit niin värivaihtoehtoina löytyy omani lisäksi myös kirkkaan valkoinen. Mikäli Seppälän liikettä ei ihan lähistöltä löydy niin verkkokaupassakin näyttäisi olevan vielä jokunen koko jäljellä. Voi että, minä näen tälle taas niin paljon erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia valituista asusteista riippuen.

IMG_7844 (683x1024)IMG_7854 IMG_7880 IMG_7882

7 kommenttia

 1. Jonneli kirjoitti:

  Voi, taas niin ihana tyyli sinulla! Kaunis mekko ja hiukset on niin nätisti.:)

 2. Linda kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, kävin ostamassa mekon, se on tosi kiva! 🙂 Ulkomaanreissua varten ostin. Suomessa on ehkä pari päivää vuodessa kun siinä tarkenisin…

  Tuo kampaus ja hiuskukat sopivat tyyliisi loistavasti!

  • Linda kirjoitti:

   On muuten eka kerta kun ostan vaatteen blogivinkin perusteella. Olipa luksusta kävellä kauppaan ja hakea se mitä halusin, ei tarvinnut yhtään tuskailla ja kaivella ja ihmetellä mikä voisi olla siedettävä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Eikö elokuuksi ole luvattu lämmintä?? vaikkei tietenkään yhtä lämmintä kuin etelänreissulle, jollaiselle siis oletan sinun menevän..

 3. Linda kirjoitti:

  Juu, kyllä tännekin saa luvan saapua helteet! Mutta oon niin vilukissa että saa tosiaan olla vähintään 25 astetta aamusta iltaan jotta kesämekossa tarkenisin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.