Hae
My Project Is Me

Melkein julkkis – Bongasitko minut tai kollegan?

Moi,

Olen tavattoman onnellinen voidessani ylpeästi ilmoittaa olevani yksi FitFashionin bloggaajista, jotka on valittu mukaan suureen mainoskampanjaan antamaan inspiraatiota uuden vuoden lupauksen tehneille elämäntaparemonttilaisille (sekä toki muillekin). Kun kuukausi sitten mainitsin olevani jännän äärellä, niin todellakin olin. En ole eläessäni ollut ammattikuvattavana ja bloginkin kuvista 99% on minun itseni ottamia eli se että joku muu kuvaa minua on jo itsessään harvinaista. Saati sitten että joku stailaisi minut ja antaisi ohjeita miten olla kameran edessä.

Kuva: A-lehdet/Joonas Vuorinen

Kuva: A-lehdet/Joonas Vuorinen

Ja hieman jännää se itse asiassa olikin enkä enää yhtään ihmettele kuinka paljon esimerkiksi näissä Huippumalli haussa – ohjelmissa treenataan poseeraamista. Onneksi ammattitaitoinen henkilökunta sekä muut osasivat luoda tunnelmasta rennon ja alkukankeuden jälkeen homma alkoi hiljalleen luonnistua.

Kuva: A-lehdet/Joonas Vuorinen

Kuva: A-lehdet/Joonas Vuorinen

Minut, tai jonkun upeista kollegoistani voi siis bongata tästä alkaen esimerkiksi bussipysäkeiltä niin PK-seudulta kuin Turusta ja Tampereeltakin. Lisäksi mainokseen voi törmätä muun muassa Kotivinkistä ja Kauneus& Terveys-lehdestä. Tämä tuntuu jotenkin niin uskomattomalta että minun kasvoni ovat todella monen silmäparin nähtävissä. Jotenkin se tuntuu ihan erilaiselta kuin julkaista kuva blogissa, vaikka toki isoista ihmismääristä puhutaan tässäkin mediassa. Se on vain jollain tapaa niin hassua kun itse asetut yksin koneen ääreen ja julkaiset juttusi, jonka ehkä joku käy lukemassa – ei sitäkään vaan voi käsittää.

Tämännäköistä mainosta voi siis katukuvassa nähdä. Kaikki Kuvat: A-lehdet/Joonas Vuorinen

Tämännäköistä mainosta voi siis katukuvassa nähdä. Kaikki Kuvat: A-lehdet/Joonas Vuorinen, joiden laatua tässä kollaasissa pahoittelen (pdf-muodosta muutettu jpeg-muotoon ja siitä taas seurauksena tämä)

Tai tällaista. Kaikki kuvat A-lehdet/Joonas Vuorinen

Tai tällaista. Kaikki kuvat A-lehdet/Joonas Vuorinen

Joko muuten muut mainoskampanjan bloggaajat blogeineen ovat sinulle tuttuja? Meitähän valittiin mahdollisimman kattava ryhmä tuomaan esiin sen kaiken, jota FiftFashion lukijoilleen voi kokonaisuutena tarjota. Paljon ideoita, inspiraatiota ja vertaistukea sekä tietoa, tunnetta ja todellista elämääkin. Mukana ovat siis itseni lisäksi Ida Jemina, Fit you too, Linda Manuella, Metallisydän, Minifitness, Mona’s daily style, Super Fit Me, Ninnin energianurkkaus ja Too big to be me. Itse olen huomannut työmatkalla kaksi mainosta, joista kummassakaan en ole tosin minä itse mutta eiköhän sellainen jostain tule vielä vastaan. Joko sinä Bongasit minut tai kollegan?

Kuvasta kiitos TBTM Annalle

Kuvasta kiitos TBTM Annalle

11 kommenttia

 1. Mami kirjoitti:

  Suurenmoista, mahtavaa…ONNITTELUT, olet ansainnut tämän. Nyt tarkkana sillä kateellisia ihmisiä tulee olemaan, mutta viis siitä 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Leppävaaran bussipysäkiltä sut ainakin bongasin mainoksesta! 😀

  • jennie kirjoitti:

   Ja ite huomasin tänään Leppävaaraan ajavien junien laiturilta Pasilasta. Eli on niitä sittenkin jossain 😀

   • Nimetön kirjoitti:

    Mä asun leppävaarassa, mutta en oo nähny 🙁 ei oo ainakaan mun bussipysäkillä 😀

    • jennie kirjoitti:

     Eikun kävelylenkille 😀 Mäkin huomasin että työmatkalle oli vaihtunut loppuviikosta mainoksia ja mikäs tuttu naama se kotimatkalla olikaan vastassa. Myös työkaveri sanoi että kotipysäkillä (Kantsussa) saa aina odotella bussia kanssani. Tuntuu jotenkin hassulta.

 3. Ansku kirjoitti:

  Wow, oot todella upean näköinen noissa kuvissa! Onneksi olkoon!

 4. ejejejeeeee kirjoitti:

  Oot joko rautatieaseman tai Kampin siinä metron liukuportaissa, en muista kummassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.