Hae
My Project Is Me

Tänään ei ollutkaan perjantai

Mietin eilen töissä ollessani että tämä viikko on tuntunut jotenkin todella pitkältä. Usein tuntuu että on taas perjantai mutta mutta eilen tuskastelin tosiasian kanssa että on vasta keskiviikko. Siinä samassa tajusin että minähän olen ollut koko viikonlopun töissä ja eilinen oli kuudes työpäivä putkeen. Viimeisen 11:n päivän aikana minulla on ollut yksi vapaapäivä ja vaikka työstäni pidän, vapaapäivien puute alkaa tuntua. 

kuva

Minulle on kertynyt syksyn aikana jonkinverran ylimääräisiä työtunteja, joita on mahdollisuus pitää joko vapaana tai nostaa rahana. Minulle on itsestäänselvyys että haluan käyttää nämä vapaana mutta näin ei ole ollut suinkaan aina. Muistan kun kävin keskustelua joskus alle parikymppisenä samasta aiheesta itseäni reilu kymmenen vuotta vanhemman henkilön kanssa. Meillä oli hyvin erilaiset tilanteet, minä olin opiskelija ja hän perheellinen Sinä missä itse valitsin tuolloin rahan, valitsi hän vapaa-ajan – aivan kuten minä nyt. On hyvä että näitä erilaisia vaihtoehtoja tarjotaan, sillä meitä on erilaisissa elämäntilanteissa olevia ja siten molemmille vaihtoehdoille on yhtäläistä tarvetta. 

Onneksi tänään on minun perjantaini vaikka vasta töihin tullessa tajusin että oikeasti on torstai. Minun työputkeni päättyy tosiaan tänään ja pidennetty viikonloppu alkaa kun huominen perjantai on poikkeuksellisesti vapaa. Se tulee kyllä tarpeeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.