Hae
My Project Is Me

Päivän lukua

Moikka,

Tänään mennään vielä ihan perinteisellä painolla ja ensi maanantaina onkin sitten taas vuorossa pikkutarkempi mittaus kun otetaan kuukausitulokset käsittelyyn.Nyt alkuun kelataan kuitenkin hieman taaksepäin ja käydään läpi edellisviikkoa jotta päästään syvemmin käsiksi saavutettuun lukuun.

Jillianin dvd:tä pakersin jokaisena päivänä vaikka torstaina jostain sysytä olikin vuosisadan laiskin ffiilis tehdä yhtään mitään. Ajattelin jo oikeasti keskiviikkoiltana ttä nyt tekisi väliäpäivä hyvää.. Välipäivää ei kuitenkaan tullut; Päivittäinen lenkkeilyhän on ihan yhtälailla poikaani kuin itseäni varten ja sitten jotenkin ajattelin että ei se 20min ole paha ja niinpä välipäivää ei syntynyt. Illaksi onnistuin kerryttämään vielä sen verta energiaa että tein omnan lihassarjani. Oma lihassarja tuli muuten tehtyä kaikkina muina päivinä, paitsi perjantaina mutta siitä pian lisää. Tanko jäi jälleen välistä mutta bodypumpilla kävin maanantaina. Niin, ja koska viime viikolla jäi mainitsematta niin onnistuin tekemään myös niitä kaavailemiani ylimääräisiä iltalenkkejä kaksi kertaa (tämä oli myös siis toissaviikon saldo).

Perjantaina tosiaan jäi omat jumpat välistä ja tämä ”korvattiin” juhlimalla poikaystäväni veljen 30-vuotispäiviä. Poju jäi kotiin isovanhempiensa hoteisiin. Syömiseksihän se meni.. Samoin kuin sitä seuraava päivä joka oli vielä mahdottomampi kuin pelkäämäni perjantai (onneksi lauantaina tuli sentään käytyä kaksi lenkkiä ja tehtyä omat lihakset +Jillian). Muutoin viikko meni syömisten osalta kuten kuuluukin. Pysyin siis tiukkana tämän herkuttoman arjen osalta ja se on ehkä suurin onnistumiseni pitkään aikaan eikä se edes ollut kovin vaikeaa 🙂

Lukema tälle päivälle ja viikolle on siis 54,8kg eli +400g. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun paino on tässä projektissa noussut. Harmittaa toki sillä tuossa välillä kun kävi vaalla niin se näytti jopa tasan 54:ää. Hieman siis toivoisin että kyse olisi edelleen jostain nesteturvotuksesta tms. Tosin, niinkuin tuolla joksus aiemmin mainitsin niin oikeastaan painollisestihan tavoite on jo saavutettu kun ollaan 55-kilossa eli siinä mielessä ei nyt varsinaisesti ole hätää. Harmittaa se kuitenkin silti…

Tälle viikolle ei onneksi pitäisi olla tiedossa mitään juhlia. Viikonloppuna suunta vie kohti Helsingin messukeskusta ja Skiexpoa ja pitkästä aikaa myös tankoa <3 Mukavaa alkanutta viikkoa siis kaikille ja tsemppiä haasteisiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.