Hae
My Project Is Me

Hekin urheilevat: Gemma Atkinson

Moi,

Oletteko huomanneet että muiden muutokset tuntuvat aina tapahtuvan kuin itsestään. Jos esimerkiksi katsoo Gemma Atkinsonia, joka siis aina on ollut hoikka, niin nyt yhtäkkisesti hän on vielä timmimpi.

Totuushan kuitenkin on että aina muutoksen eteen tulee tehdä jotain työtä sillä ne vanhat tavat pitävät tilanteen nykytasollaan tai pahimillaan heikentävät sitä. Monesti pienillä muutoksilla, jotka kestävät kerta toisensa jälkeen, saa aikaan niitä pysyviä tuloksia. Syömällä vähän terveellisemmin tai liikkumalla vähän enemmän tai tehokkaammin kuin ennen. Jotain täytyy kuitenkin tehdä toisin.

Minusta on muutoinkin mukava törmätä sen harvan kerran näihin julkisuuden henkilöiden treenikuviin. Muistuttaa vaan meitä tavallisenkin polun tallaajia siitä että aivan saman työn heistäkin jokainen joutuu/saa vartalonsa eteen tehdä vaikka taustalta löytyisikin iso joukko tukijoita henkilökohtaisesta kokista ja valmentajasta lähtien. Ei siihen omaan onneen ole olemassakaan minkäänlaista oikotietä, yhtään kellään ja loppujen lopuksi se likainen työ tehdään kuitenkin aina itse.

Molemmat kuvat löytyvät täältä. 

9 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Juurikin näin! Itse se on julkkistenkin pistettävä kaikki peliin jos haluaa pitää tai saada tuollaisen kropan kuin esim Gemmalla. Niin kuin sanoit, niin sitä yleensä tosiaan näkee vaan aina kuvia julkisuuden henkilöistä hymyilemässä punaisilla matoilla jne.. Eikä sitä sillä hetkellä mieti, että toikin p*kele on hikoillu salilla kun hullu.. 😀

 2. Jossu kirjoitti:

  Oh, hitsi mikä kadehdittava kroppa! 🙂

 3. stiia kirjoitti:

  Jep, kyllähän hekin jotuvat saman työn tekemään, mutta uskon, että se on heille ”helpompaa”, kun taustalla on juurikin ne suuret tukijoukot. Tokihan tavallisenkin kotiäidin/-isän/bisnesnaisen/opiskelijan what ever, tulokset varmasti kasvaisivat potenssiin x, jos käytössä olisi lastenhoitaja (sillon kun tarvitsee), personal trainer (joka tekisi treeniohjelman ja seuraisi, että teet sen sen sijaan, että salaa huijaat itseäsi), kokki/taloiúdenhoitaja (vaikka usein pidänkin ruuanlaitosta, niin kyllä se välillä lipsuu siihen mahdollisimman nopeaan ruokaan, vaikka hyvin tiedän että vähän suuremmalla vaivalla saisi ravintoarvollisesti parempaa ruokaa).Noh, loppuhan on itsestä kiinni, eikä se treenaus kaikilla varmaan onnistuisi edes tuollaisella tuella, jos motivaatiota ei ole 🙂

 4. Elina kirjoitti:

  Taas kun miettii sitä, minkämoiset paineet mahtaa esim Britney Spearsilla olla, hänen jojoiluaan kun on mediassa toitotettu ja jokainen läskimakkara tarkkaan lehdissä ilmoitettu. Että on myös paineet olla tietyt ulkonäkökriteerit täydentävä. Tietysti tukijoukot, mikäs siinä kun olisi itselläkin kokoajan personal trainer ruoskimassa! Olisi aika jees..:D

 5. Piia kirjoitti:

  Ja ei ole hirveän kauaa aikaa kun iltalehti uutisoi julkkisten epämääräisistä laihdutustavoista. Löytyy näitä piltti laihdutuskuureja ja sitruunadiettejä yms. Että myös se toinen karu puoli on osalla olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.