Hae
My Project Is Me

Kutsutko tätä vapaa-ajaksi?

Tämä viikko on ollut meillä töissä poikkeuksellisen raskas ja kiireinen. Työpäivät ovat lähes poikkeuksetta venyneet ja perjantaiaamuna olin tavattoman onneissani siitä tosiasiasta että on perjantai. Vihdoin koittaisi viikonloppu ja mahdollisuus hengähtää hetken, kunnes katsoin kalenteria viikonlopun osalta.

 

Lauantai: 8.30 alkaen pojan lätkätreenit, futistreenit kymmeneltä, futiskauden päättäjäiset iltapäivästä, lasten halloween-kutsut neljältä ja illasta Fitfashionin hautajaiset. Miehellä työpäivä. Jossain tässä välissä pitäisi saada vielä ne halloweentarjoilutkin taiottua. Jostain oli pakko jättäytyä pois.

Sunnuntai: pojan lätkäpelit 10.30 -13.30, työkeikka mikä pitää ennen klo 16.00 saada hoidettua ja 16.50 alkaen taas jalkapalloa. Mies tämänkin päivän töissä eli kolmen lapsen pakkaamista ja poistamista autosta taas tarjolla koko päivän ajan. Iltaan mennessä pitäisi saada vielä työpaikalle vuoden 2019 budjetti syötettyä ja blogikin olisi kiva päivittää. (arvaatko mikä vielä tässä listassa mainituissa asioissa on vielä tekemättä. Kyllä, se budjetin syöttö. Blogipäivitys kiilasi reippaasti ohi).

Vielä olisi tälle illalle se mainittu budjetin syöttö, perus suihkuasiat ja ruooanlaittoa alkuviikkoa varten.   Mies luvattiin myös hakea töistä. Vapaa-ajan ongelmia ei siis liiemmin tällä suunnalla ainakaan ole ja voin rehellisesti myöntää että usein ne hetket kun on oikeasti mahdollisuus nostaa jalat sohvalle ylös ja vain olla, niin sen myös muuten teen. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! 😉

2 kommenttia

  1. Johanna / JohanOnFitness kirjoitti:

    Kyllä ne ruuhkavuodet helpottaa vielä joskus. 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.