Hae
My Project Is Me

Sallittua shoppailua

Moi,Minusta on tullut Valtterin (siis Helsinkiläisen kirpputorin) vakiokävijä shoppailulakkoni myötä. Ihan joka viikonloppu en siellä sentään ole juossut mutta melko usein kuitenkin. Parasta kaikessa on ehkä ollut se että olen oikeasti joka kerta löytänyt jotain fiksua. Tästä voidaankin siis varmasti päätellä että olen taas ollut onnekkailla ostoksilla.Eilisen tähtäimenä oli etsiä pojalle perus pitkähihaisia paitoja ja itselle jotain, jota voi käyttää myös työpaikalla. Pojalle ei löytynyt mitään mutta itselle mukaan tarttui Benettonin musta perusbleiseri, Seppälän syysväreihin sopiva tunika (jolle keksin jo sata eri käyttötapaa, tai no ainakin kaksi) sekä Mangon tummanharmaat liituraita housut.

Housujen tahrat johtuvat likaisesta (täynnä sormenjälkiä) peilistä


Taannoin ostin aimokasan perustriikopaitoja, koska sellaisista on ollut itsellä pulaa. Olen oikeasti ollut äärettömän tyytyväinen löytöihini. Hinnatkin kun liikkuvat aina muutamassa eurossa/vaatekappale. Jos sitäkään!Ostin kyllä myös jotain uutta piristämään kaapin vanhempaa vaatekaartia.  H&M:ltä löytyi aivan ihana roosanvärinen helmikaulus sekä Statement-koru. Lisäksi ostin peruspaketin korvakoruja, ne kun jonnekin tuppaavat aina katoamaan. Nämä korut nyt eivät ehkä ihan käy yksiin juuri kuvissa esiintyvän punaisen paidan kanssa mutta onneksi niille löytyy paremminkin mätsäävää seuraa.Vielä loppuun, eivät ne kirppislöydöt ihan vain noihin vaatteisiin rajoittuneet. Suunnattomana Frendit-tykkääjänä en voinut vastustaa eräältä myyjältä löytynyttä peliä.


Ei se ole ihme että kotoa ei koskaan löydy tarpeeksi säilytystilaa kun kaikkea pitää hankkia..  Pakko muuten todeta että kotoanihan löytyy myös Viivi Avellanin Miestenmetsästyspeli.. Että sellaista tänään. Mahtavaa sunnuntaita kaikille!

8 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Hyviä löytöjä olet taas tehnyt. Kirppikset on ihan parhaita ja varsinkin kun saa mennä yksin (ilman lapsia siis) rauhassa tönkimään. Oletko koskaan käynyt MLL:n järjestämillä lastenvaatekirppiksillä? Niistä olen itse löytänyt vaikka mitä 🙂 Nyt en tiedä missäpäin asut mutta ensi viikonloppuna ko. kirppareita pidetään kaksi: 29.9. MLL Tapaninkylä (Suutarilan ala-asteella) ja 30.9. MLL Pihlajamäki (Pihlajamäen ala-asteella). Noista tuo jälkimmäinen on ehdoton suosikkini. Siellä ei ole yksittäisiä myyjiä vaan kaikkien kamat on lajiteltu esille koottain ja kaikki ostokset maksetaan kerralla. Juurikin tuon lajittelun vuoksi on helppo suunnata ensiksi sinne pöytään mitä itse eniten on lapselle vailla. Netistä löytyy lisäinfoa. Tästä tuli nyt aikamoinen ”mainos” mutta kuten sanoin niin itse teen aina noista hyviä löytöjä ja kotiudun sieltä (mieheni mielestä) aina ehkä hieman liiankin ison vaateröykkiön kanssa :)Kiitos SUPER ihanasta blogista. Kurkkaan aina päivän postauksesi ensimmäisenä kun saan silmät auki, ennen kuin edes nousen sängystä…. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos itsellesi kun käyt lukemassa ja jättämässä näin ihanan kommentin 🙂 Täytyykin varmaan yrittää lähteä tuolla Pihliksessä käymään sen vaivattomamman etsinnän vuoksi. kiitos vinkistä. Yksi mihin tahtoisin myös huimasti joskus päästä käymään on Tuusulassa sijaitseva lastenvaatekirppis, jonka tuotteet ovat rapakson toiselta puolen: http://rokclothing.fi/Tuonne meneminen vaan jo vaatisi sen auton.. Ehkäpä joskus saan jonkun autoilevan ystävän kanssani sinne lähtemään 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Itse käyn Valtterissa myymässä pari kertaa vuodessa. On kiva kun saa myytyä itselle turhia juttuja pois. Tykkään myös Valtterin tunnelmasta ja juttelusta ihmisten kanssa siellä. Vien aina hyväkuntoisia tavaroita myyntiin ja kaikki menee kyllä. Hassua kyllä en ikinä osta mitään itse kirppuksiltä, se ei vaan ole mun juttu 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Minulla kanssa on pöytä varattuna parin viikon päähän.. Teksisi taas mieli myydä koko vaatekaaapin sisältä mutta kaipa sinne täytyy jotain jättääkin 😉

 3. Jonna kirjoitti:

  Täältäkin löytyy yksi frendit fani ja tuo peli on aivan huippu! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Hieman ehdin jo kysymyksiä katselemaan.. Nyt vielä kun saisi järkättyä jonkinmoisen illanistujaistyyppisen tapahtuman, jossa siihen voisi oikeasti perehtyä 🙂

 4. Eli kirjoitti:

  Ihana tuo Seppalan tunika 🙂 Asuin joskus Helsingiss’ ja silloin tuli myos kaytya Valtterilla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.