Hae
My Project Is Me

Maanantaimitat

Moi,

 

 

Kertailen jälleen maanantaiseen tapaan hieman viime viikkoa, joka olisi ollut hieman erilainen varmasti ilman pääsiäispyhiäkin.

 

Ensimmäistä kertaa koko kahden kuukauden aikana minuun iski torstaina salilla se tunne että mitään ei huvita tehdä. Oikeastaan tämä tunne oli jo salille mennessä, mutta kuvittelin sen menevän ohi, kunhan vain treenaamaan saakka pääsen. Näin ei siis kuitenkaan tapahtunut ja salilla käynti oli oikeastaan yhtä tyhjän kanssa. Sanomattakin on varmaan selvää, etten sitten mennyt illalla lenkille ja että ylimääräiset vapaapäivät olivat enemmän kuin tervetulleita. 

 

Onneksi tästä väsymyksestä selvittiin ja sunnuntainen salitreeni olikin sitten pitkästä aikaa rankinta ikinä. Vaikka hyvin venyttelinkin niin jalkarääkin jälkeen peppu ja reidet olivat niin jumissa että yöllä oikein heräsi siihen että ajatteli mielessään ”Onneksi seuraavan kerran jalkapäivä on vasta keskiviikkona”.
kuva täältä

 

Kaiken kaikkiaan liikkumiset näyttivät siis tältä: 

 

MA:  Sali, iltalenkki 

 

TI: Iltalenkki, venyttely 

 

KE: Sali, iltalenkki 

 

TO: Sali 

 

PE: Aamulenkki 

 

LA: Bodystep, iltalenkki 

 

SU: Aamulenkki, Sali, Iltalenkki 10km
Pääsiäisruokia ei tullut kuvailtua mutta muutoin söin myös hieman tavanomaisesta poikkeavasti nimittäin täytettyjä munakoisoja sekä Omena-paprika-aurajuustokeittoa. Syön siis tosiaan lämpimän aterain kaksi kertaa päivässä. Minulle on iskeytynyt joku vimma kokeilla hieman erilaisia, uusia reseptejä, ja tähän asti kokeilut ovat ainakin olleet ihan onnistuneita.

 

Ruokailut menivät sitten pyhinä hieman tavanomaista höllemmissä merkeissä kun mukaan mahtui kyläilyjä vähän joka puolella. Onneksi pääsääntöisesti tarjolla oli perusterveellistä ruokaa sekä toki erinäisiä herkkuja ja leivonnaisia, joita kyllä hieman tuli maistettua. Mitään övereitä ei onneksi sattunut ja kaiken kaikkineen olen erittäin tyytyväinen. Edes vaakalukema ei tälle aamulle ollut katastrofi vaan 53,8kg.

 

3 kommenttia

 1. Mog kirjoitti:

  Aika hyvän näköinen viikko kasassa. Minkälaisia noi sun juoksut on vai vaihteleeko paljon?

  • jennie kirjoitti:

   Nyt tuo juoksu on ollut enemmän vain palauttavaa reipasta kävelya vaunujen kanssa. Vaihteleva maasto ja keskinopeus jotain 7km/h luokkaa. Joku josksu mainitsikin että odottaa mielenkiinnolla mitä lenkkeilystä, juoksuna, tulee salitreenien päälle kun lihaksisto on muutoinkin väsynyt.. Aika harvoin näköjään mitään. Matkaltaan siis jotain 6km luokkaa. Erillisiä intervallilenkkejä on viime aikoina tullut tehtyä melko vähän kun olen tuon hapenottokykytreeninkin vaihtanut ohjattuun tuntiin. Mutta siis kovasti tässä edelleen olkisi tarkoitus päästä vielä juoksemisen makuunkin takaisin. ps. tulipas pitkät vastaukset yksinkertaiseen kysymykseen 😀

  • Mog kirjoitti:

   Joo kyllä juokseminen salitreenin (jaloille) tai vastaavan päälle tarvitsee tietyn fiiliksen. Aivot narikkaan ja jalat (raskaat) vaan rullaamaan.Intervallit kyllä varmaan saa tunneilla tehtyä vähän jopa huomaamatta jos hyvä laji/tunti vaan on.Ja kyllä siihen juoksemiseen kiinni pääsee kunhan malttaa rauhassa aloitella ja muistutella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.