Hae
My Project Is Me

Gaalamekko

*Sisältää mainoslinkkejä

*Sis. mainoslinkkejä*

Tällä mekolla, jonka päälleni puin perjantaiseen Blogigaalaan, on tarinansa. Olin pitkään etsinyt maksimittaista juhlavahkoa mekkoa, joka ei olisi olkaimeton. Satunnaisesti sellaista yritin katsella ihan kivijalkaliikkeistä lähtien mutta suurimmaksi osaksi tein tutkimustyötä kotoa käsin erilaisia verkkokauppoja selaillen.  Tähän malliin ihastuin välittömästi sen Nellyllä* nähtyäni.

nellyn-mekkoimg_7321 nelly_2

Mekko: Little Mistress// Nelly*

Tilaaminen ei kuitenkaan tapahtunut siinä hetkessä ja jossain vaiheessa mekko oli jo loppuunmyyty. Tyydyin osaani kunnes ilokseni huomasin sitä jälleen saatavan ja kaikenlisäksi alennuksella. En epäröinyt tilaamista enää hetkeäkään. Tällä hetkellä kyseinen mekko on jälleen loppu varastolta mutta muita alemekkoja on kyllä, kuten myös tämä melko vastaavanlainen.

Mainoslinkit on merkattu blogiin erikseen * -merkillä

 

6 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Aivan ihana mekko, ja olet upean näköinen! 🙂

  2. Nina kirjoitti:

    Komppaan edellistä kommenttia! Näytät upealta! 🙂

  3. Rose kirjoitti:

    Näytät todella kauniilta, mekko pukee sua mielettömän hyvin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.