Hae
My Project Is Me

Matkapäivän ruokapäväkirjaa

Moikka,

Elikkä nyt olisi tarjolla ruokapäiväkirjaa ensimmäisestä haastepäivästäni, eli Tallinnan päiväristeilystä. Kun mainitsin eilen Facebookissa että ruokavalio on tiukentumaan päin, johtuu se siitä, etten ole oikein ollut tyytyväinen omaan kehitykseen. Kolmannelta viikolta alkaen oli mahdollisuus tiukentaa ruokavaliota jos pudotettavaa on paljon tai kehitystä ei tunnu tapahtuvan. Siinä kun muiden sentit kilvan katoavat ja omani pysyvät visusti paikallaan, päätin ottaa haasteen vastaan. Nyt siis odotellaan miten käy mutta sitä ennen Tallinnan matkani ruokakuvin.

Aamupala tuli syötyä kotona, puuroa, eikä siitä itse asiassa ole edes kuvaa. Lounaan söin jo kymmenen jälkeen nälkä vatsassa kurnien ja ajattelin sen olevan ihan yhtä ok kuin oluen juonnin kahdeksalta aamulla. Lounassalaatti oli valmistettu ennakkoon kotona.

kuva 2(88)

kuva 3(66)

Seuraava evästauko oli Tallinnassa mukaan otetun rahkan kanssa. Jälleen, erityisen tyylikkäässä ympäristössä mutta nälkä oli kova ja hetki sopiva joten miksipä ei.

kuva 4(49)

Seuraava ruoka oli paikanpäältä ostettu salaatti. Rimin salaattibaarista on tullut omalla kohdallani jonkinasteinen traditio sillä käyn siellä lähes poikkeuksetta. Sikäli tämä ei ole jollekin tuttu juttu niin vinkkinä kerrottakoon että 0,99€/100g on ollut tarjoushinta salaatille ja kaikki ainesosat ovat samanhintaisia. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Tällä kertaa punnitsin ostokseni tarkkaan ja nautiskelin (jälleen) vähän vähemmän kauniissa maisemassa.

kuva 2(87)

kuva 3(65)

kuva 5(32)

Viimeinen ateria oli kotoa mukaan kulkeutunut proteiinipatukka, joka tuli syötyä paluumatkan aikana. Tästäkään ei tullut otettua kuvaa mutta korvatkoon toissaviikkoinen suppailureissun jälkeinen evästauko tämän. Saman merkin tuote kuitenkin oli kyseessä vaikka maku olikin eri.

kuva 1(82)

Lisäherkkuna matkalla oli vielä ostettu zero kokis sekä tietysti vettä pitkin päivää. Sen pituinen se päivä – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.