Hae
My Project Is Me

Väsymysvuoristorataa

Moi, 

Näin seuraavana päivänä voin vain todeta että tuntuu. Jaa niin mikä? Elixian Power-jumppa, jota pääsin eilen testaamaan. Tuntihan on LesMilssin Bodypumpin tyyppinen ratkaisu, jossa siis kappale ja lihasryhmä kerrallaan treenataan lisäpainojen kanssa mahtava pumppi päälle. Ja nytkun liikkumisen makuun taas pääsi niin tekisipä sitä mieli päästä tässä ja heti uudestaan. On se ”oikea liikkuminen” kaikenmoiseen kävelyyn verrattuna melkolailla erilaista ja taas sain lisäkaipuuta salille palaamista ajatellen. Muutama viikko vielä niin minä ja kaikki tammikuun aloittajat valtaamme kuntosalit ja jumppatunnit!

IMG_0615

Ja jos eilen illalla olikin superenerginen olo ja muutoinkin hyvä päivä sai vieläkin paremman lopetuksen niin tänään olen sitten ihan poikki. Siihen tosin saattaa vaikuttaa äärettömän huonosti nukuttu yö ja kappas, iltapäiväkahvi sai seurakseen jotain pakkasesta löytynyttä. Alan oikeasti olla sitä mieltä että jos unenmäärä jää lyhyemmäksi kuin sen tarve, ei minkäänlaisesta elämäntapamuutoksesta taida tulla mitään. Ensinnäkin ajatus ei tunnu kulkevaan minkään vertaa ja poikkeuksetta koko tämä päivä on kulunut laahustellen pitkin kaappjea josko sieltä jotain herkkua löytyisi..

IMG_0625

Eiliseen kuitenkin vielä vähän palatakseni niin kuukausimittoja päivitellessäni en juurikaan analysoinyt asiaa sen enempää, kuin vain rasvaprosentin puolesta. Omaa mieltäni jäi kuitenkin kaivelemaan ajatus hieman liikunnan intensiteetin nostamisesta sekä sitten sitäseuraavan ravinnontarpeen tyydyttämisestä. Pelkällä ruokavaliollahan saa kyllä kiloja pois mutta senteissä muutosta ei ole tapahtunut käytännössä sen enempää kuin aiempana kuukautena (jolloin taas kiloja ei karissut mutta senttejä kyllä). Kuukausi on kuitenkin lyhyt aika, joten mitään peruuttamatonta ei ole tapahtunut ja tuo tammikuulle kaavailtu salialoittelu tulee kyllä senkin puolesta oikeaan aikaan. Eikä se kuuden sentin ja vajaan kolmen kilon ero nyt niin mahdottomalta edes oikeasti näytä. Ja melkeinpä vatsa näyttää paremmalta jälkimmäisessä, eli painavammassa, kuvassa. Taas erään itseäni viisamman ystävän sanoja lainaten pitäähän ne lihakset jollain pumppiin saada, vaikka sitten syömällä.

edestä

 

2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Hahaa! Kuulostaa vähän tutulta toi kaappien koluaminen väsyneenä 😀 Onneksi tässä alkaa pikkuhiljaa oppimaan, että väsymys on mentävä nukkumaan pois, ei siinä mitkään napostelut auta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.