Hae
My Project Is Me

Vauvavatsalla ja ilman

*Sisältää mainoslinkkejä

*sis. kaupallisia linkkejä*

Yksi kevään merkeistä on talvivarastosta esiin kaivettu toppaliivini. Ja jos mietit että onpa tutunnäköinen asukokonaisuus niin olet aivan oikeassa. Suunnilleen vuosi sitten kuvatu asuni oli periaattessa sama, mutta vatsanseutu pikkaisen pyöreämpi. Ei tainnut liivi mennä ihan kiinni asti tuolloin.

Tänäpäivänä on tuolloisella vatsa-asukilla jo kova tohina päällä. Vauvavuosi alkaa tosiaan lähennellä loppuaan ja sylivauvan sijaan täällä asustaa yksi täystuho-termiitti – kaikella rakkaudella sanottuna. Tiedän että on kliseistä sanoa näin mutta mihin kokonainen vuosi oikein hävisi?

Toppaliivi: Even&Odd* (Zalando)

Neule: Vila

Vaaleanpunaiset tennarit: Skopunkten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.