Hae
My Project Is Me

Yksi esimerkki

Ja maailmantähtien jalanjäljillä mennään tänäänkin. Muunmuassa Iltalehti uutisoi Britney Spearsin upeasti muuttuneesta vartalosta. Tähtihän kiertää parhaillaan maailmaa menestyneen Femme Fatale-albuminsa kiertueella. Vielä vähänaikaa sitten tähden keikalta saatin oikeanpuoleisia otoksia. Ja vast’ikään julkaistuissa kuvissa vartalo näyttää vasemmanpuoleiselta.

Eroa on muuten noin kuukausi, elikkä siinä ajassa ehtii kyllä vartalolleen tehdä vaikka mitä (jopa minä itse olen saanut huomattavia muutoksia aikaan kuukaudessa, joten ihan mahdollista se on)

Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kun tähden ulkomuoto hieman vaihtelee. Spearsillähän on ollut taipumusta jojoiluun painonsa kanssa enemmän kuin keskivertotähtösillä yhteensä. Lähtökohtaisesti hänellä tuntuu olevan taipumusta lihoa kiertueillaan (nyt siis pisteet kotiin että tilanne on päinvastainen). Näinhän kävi ainakin vuonna 2009 Circus-kiertueella.
Vasemmanpuoleisessa kuvassa hän on siis vielä hetkeä ennen kiertueen aloittamista erittäin timmissä kunnossa (ehkä parhaassa mitä on vuosiin nähty) ja oikeanpuoleisessa kuvassa nelisen kuukautta myöhemmin.

 

Mikäli taas on kaikenmoisia lehtiä uskominen niin tätä neitoa kiertueilla lihottaa epäsäännöllinen ruokarytmi sekä nopeasti energiaa antava rasvainen pikaruoka. Jossain joskus mainittiin myös Spearsin luonnollisesta heikkoudesta uppopaistetuun ruokaan koska hänen lapsuudenmaisemissaan on tavanomaista syödä kaikki ruoka friteerattuna. Tiedä sitten siitä, mutta jokatapauksessa nuo kaksi selitystä on ihan tunnustettu yksiksi laihduttajan sudenkuopiksi; Epäsäännöllinen ateriarytmi sekä vääänlainen, energiaköyhä, ruokavalio. Taisi olla lukemassani Saarnian kirjassa että elimistömme oppii pahoille teille melko helposti – elikkäs jos nälkään syö toistuvasti esim. suklaapatukan alkaa kehomme vaatia sitä jokakerta ja näin kierre on valmis.
Nyt kun tiedämme mikä meitä, ja mahdollisesti Spearsiäkin, lihottaa niin tarkastellaanpa sitten että miten hän oikein on saanut kilot karistettua kerta toisensa jälkeen. Taas mennään sillä tiedolla mitä erinäisillä julkaisuilla on ollut tarjota. Tuolle Circus-keirtueelleen valmentautumiseen Spears palkkasi aimokasan ammattilaisia itseään auttamaan ja tulostahan syntyi.
Liikuntaa hän harjoitti kuutena kertana viikossa sisältäen paitsi personal tarinerin tuokiot niin myös päivittäin kolmen tunnin tanssitreenit. Ja kaiken tämän hän jaksoi syömällä 1400kcal päivässä.  Ruokavalio nojautui vähärasvaisuuteen sekä tuoreisiin tuotteisiin ja tarpeeksi suureen määrään proteiinia. Päivän aterioden kerrottiin kertyvän aikapitkälti seuraavasti:
  • aamuisin valkuaisista valmistettua munakokkelia sekä kaurahiutaleita hedelmällä

 

  • lounaaksi salattia tai grillattua kananrintaa kasvisten kera

 

  • illalliseksi kalaa tai kalkkunaa

 

Lisäksi hänen kerrottiin olevan itse innostunut höyrytetystä kalasta ja edamame-pavuista näiden ollessa Victoria Beckhamin hoikan olemuksen salaisuus. Liäsäksi Spearsin mainittiin juovan paljon vettä ja syövän ainoastaan 2/3 -lautasestaan.
Jos mennään vielä kauemmas historiaan niin aikanaan uransa huipulla hän mainosti pyrkivänsä syömään terveellistä ruokaa kuten kanaa ja kasviksia. Jostain hämäristä muistinsopukoista hyskyttää myös mielikuva että hän sanoi tekevänsä 300 vatsalihasliikettä päiittäin. Tuolloin hänen tosin huhtiin käyttävän myös erästä laihdutuslääkettä koska pudotti Lontoon lentokentälle purkin, joka muistutti aivan kyseisen valmisteen pakkausta. Ja koska jotakuta kuitenkin kiinnostaa, niin tuote oli  nimeltään Zantrex-3.
k
Niin tai näin, en halua että kukaan missään nimessä kokee että haluaisin halveksua Spearsia tämän postauksen myötä. Ehkä enemmänkin päinvastoin, mielestäni on aidosti ihailtavaa että joku jaksaa yhä uudestaan tsempata itsensä aloittamaan elämäntaparemontin! Toivoisin toki, että neitokainen löytäisi itselleen pysyvän tavan olla tyytyväinen mittoihinsa, vaikka hieman suurempiinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.