Hae
My Project Is Me

Vähän faktoja minusta blogihaasteen muodossa

Moikka,

Aina joskus kuulen toivottavan että avaisin elämääni muutoinkin kuin vain treenien, ruokien ja nykyisellään ilmeisen paljon ulkonäköseikkojen (vaatteet, meikit, ihonhoito) puolesta. Tänään tätä herkkua on luvassa kun vihdoin otan osaa Eikulta saamaani Liebster-blogihaasteeseen – tai awardin.

 

Awardin mukana kulkevat seuraavat säännöt:

1. Postaa palkinto blogiisi.

2.  Kiitä bloggaajaa, joka antoi palkinnon sinulle ja linkkaa takaisin hänen blogiinsa.

3.  Kirjoita 11 satunnaista faktaa itsestäsi

4. Vastaa nimeäjäsi 11 esittämään kysymykseen ja aseta 11 kysymystä sinun ehdokkaillesi.

5. Nimitä 11 bloggaajaa, jolle tahdot tämän palkinnon antaa.

6.  Ilmoita ehdokkaillesi, että olet nimennyt heidät.

 

liebster-award
Mitä suurimmat kiitokseni siis Eikulle. Näitä on aina äärettömän mukava saada vaikka oma toteutukseni odottaa aina sitä täydellisyyttä. Tässäkin tapauksessa olen mukamasti miettinyt yhtätoista mielenkiintoistaa faktaa itsestäni mutta todellisuudessa en ole saanut aikaan yhtäkään. Siinä ehkä fakta numero yksi.

1. En koskaan saa mitään aikaseksi ennen kuin on oikeasti pakko. Koulutyöt odottivat aina viimeiseen mahdolliseen iltaan ja muistan paremmin kuin hyvin edellisyön tenttilukemiset..

2. Täytän tänä vuonna pyöreät 30. En ole iästäni paljoa täällä huudellut mutta muutamaan otteeseen sekin on käynyt ilmi joten kerrottakoon se nyt hyvin julkisesti tässä näin. Se että ensin oli tarkoitus päästä eroon raskauskiloista niin nyt on tavoitteena kolmekymppisenä kovassa kunnossa.

3. Toinen näppärä motivaattori tässä kolmenkympin kriisissä on piakkoin koittava työhönpaluuni entisten ammattijääkiekkoilijoiden keskellä. Kylläpä yhtäkkiä työpaikkani alkoi kuulostaa asteenverran jännemmältä.

kuva 2

4.  Jos katson mitä tahansa ohjelmaa siten että keskityn siihen niin minun on katsottava se loppuun saakka. Kyse voi olla ihan yhtähyvin tapettidokumentista, jalkapallosta tai jostain elokuvasta. Koukutun siis suhteellisen helposti.

5. En voi sietää sulanutta jäätelöä. Pehmis on asia erikseen mutta se sulanut lämmin jäätelö on ehkä kauheinta koskaan.

6. En ole koskaan oikeasti pitänyt hevosista. Koska tyttölapsena olen kuitenkin kokenut jonkinasteista sosiaalista painetta olla kiinnostunut hevosista, olen niin sanonut.

kuva 5

7. Olen koulutukseltani tradenomi ja valmistuin pääaineenani markkinointi. Erästä työharjoittelua lukuunottamatta en kuitenkaan ole ollut päivääkään töissä markkinoinnin parissa. Mainonta kuitenkin kiinnostaa minua edelleen, ei välttämättä urana mutta hyvän mainoksen nähdessäni ihastelen sitä aidosti.

8. Olen paljasjalkainen Vantaalainen. Tähän ei kait ole muuta lisättävää.

9. Opin lukemaan ennen kouluunmenoa ja muistan vieläkin sen hetken kun tajusin tämän. Ihmettelin illalla itsekseni että miten muistinkaan erään lastensadun niin hyvin kunnes tajusin että minähän luin sen ihan itse. Tämä onnistumisen tunne on minulla edelleen vahvana mielessä.

10.  Minulla ei ole lempiruokaa. Pidän vähän kaikesta ihan fiilispohjalta. Paitsi herne- ja pinaattikeitoista, vaikka ne ainesosat itsessään herkullisia ovatkin.

11. Yksitoista satunnaista faktaa on paljon keksittäväksi. Varsinkin kun minusta tuntuu että olen ehkä tavallisimmista tavallisin tapaus maan päällä.

kuva 3

Ja koska edellä ei ehkä ollut tarpeeksi mielenkiintoisia tai ainakaan yllättäviä faktoja minusta niin vastaan vielä Eikun minulle esittämiin kysymyksiin.

1. Mikä on tähän astisen elämäsi suurin saavutus?
Jotenkin tuntuu todella kliseiseltä vastata että kahden tulevaisuudentoivon saattaminen tähän maailmaan. Se kasvatustyö, oman itsensä kasvaminen ja jatkuva oppiminen on jotain käsittämän suurta.

2. Mikä vuosiluku on jäänyt mieleesi ja miksi?
Olen niin äiti mutta kyllä se 2011 alkanut uusi, käännetty elämänlehti esikoisen syntymän myötä on melkoinen vuosiluku muistettavaksi.

3. Heikoin lihasryhmäsi?
Ne on niin olat! Aina, edelleen ja ikuisesti. Jos joskus ikinä palkkaan itselleni pt:n tai edes teetätän ohjelman niin toiveena on pyöreyttä ja voimaa olkapäihin.

kuva 1 (1)

4. Millä saat itsesi työpäivän jälkeen treenaamaan?

Tässäpä kysymys, joka on pian ajankohtainen. Olen ollut vuosia aamutreenaja mutta jatkossa rytmi tulee kääntymään toisinpäin. Luulen että omalla kohdallani työelämän ja kotitöiden rinnalla se oma aika salilla on edelleen ihan tervetullutta.

5. Mieluisin arkiaskare/kotityö?

Luulisin että joku siivoamiseen liittyvä muttei kuitenkaan tiskaaminen.. Tiskaaminen on ihan kamalaa!

6. Miten olet alkanut urheilla? (Ensimmäinen laji tai treenikokemus, miten vain)
Käytännössä olen kait liikkunut aina mutta sinne väliin on mahtunut pitkiä liikkumattomia aikoja. Ihan lapsena kävin ainakin satujumpassa, uimassa ja baletissa. Mukaan on mahtunut myös pesäpalloa, fudista, erilaisia tanssilajeja, kungfua, jumppaa.. Toisia useammat treenit ja toisia ehkä vain ne kuuluisat yhdet.

unnamed (1)

7. Paras neuvo, jonka olet saanut tai ylipäätään hyvä neuvo, jonka muistat?Joku viisas sanoi joskus jotain tämän tyyppistä: Epäonnistumisessa ei ole kyse väärien asioiden tekemisestä vaan siitä että oikeita asioita tehdään liian kauan. Ja siis tämähän on ihan totta – jotta muutosta tapahtuu täytyy jotain muuttaa.
8. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa ja mistä asiasta?
Äitini kun vahingossa soitin hänelle taskupuhelun. Ihmettelin taskusta kuuluvaa haloota kunnes tajusin että lopetetun puhelun tilalle olinkin jo soittanut seuraavan. Se edellinen puhekumppani oli isäni.

9. Mitä jo olemassa olevaa taitoa haluaisit kehittää itselläsi paljon paremmaksi?
Minut tuntien lista on pitkä mutta jos minun pitäisi valita yksi asia niin se olisi valokuvaaminen. Minä en oikeasti ymmärrä kuvaamisesta mitään ja joskus vain satun saamaan onnistuneen otoksen. Ehkäpä ilmottaudun jollekin kurssille kun seuraava tulee vastaan..

10. Ketä julkisuuden henkilöä sinun on sanottu muistuttavan?
Voisin vastata että no ei ketään mutta juuri tämän haasteen saatuani kommentoi eräs työkaverini FB-kuvaani mainiten että muistutan hänestä Sienna Milleriä. Mikä suunnaton kohteliaisuus vaikken yhdennäköisyytä huomaakkaan.

10405569_10152480348423486_5237508886860829836_n

11. Paras työpaikkamuistosi (muisto työpaikalta tai -paikasta)?
Kaikilla asioilla mitä minulla tulee mieleen tätä kysymystä miettiessäni on yksi yhteinen tekijä, parhaat työkaverit. En tiedä onko tämä paras mutta ainakin yksi kärkisijaa pitävistä ja työkaverien lisäksi tässä on mukana myös asiakkaita: Olin aikanaan Makuunissa töissä ja meillä oli tyttöjen kanssa keskenään äärettömän hauskaa ja usein asiakkaatkin repeilivät näille meidän vitseillemme. Mitään erityistä vitsiä nyt ei muistu mieleenkoskaa luonnollisesti kyse oli tilannekomiikasta. Ne olivat hauskoja aikoja.

Jos tuntuu ettet vieläkään saanut arpeeksesi niin vastaavanlaisia faktapostauksia löytyy täältä lisää.

Tiedän että seuraavaksi minun tulisi esittää 11 omaa kysymystä 11:lle bloggajaalle. Tämä on minusta yksinkertaisesti ihan mahdotonta, ainakin tämän faktarupeaman jälkeen. Käytän siis jonkinasteista Veto-oikeutta ja haastan mukaan jokaisen, joka haluaa haasteeseen ryhtyä. Toisinaan on vain ihan kiva antaa itsestää esiin jotain ihan muuta kuin mitä yleensä.

2 kommenttia

  1. Eikku kirjoitti:

    No niin! Minäkään en ole koskaan oikein hevosista innostunut, vaikka muuten eläinrakas olenkin. Ja asuttiin vielä ihan hevostallin lähellä ja olin suurinpiirtein ainoa, joka ei luokallani käynyt ratsastamassa.

    Ja minäkin olen syntyperäinen vantaalainen, vaikka valtaosan lapsuutta vietinkin Keravalla. Ja olkapäät kans haluaisin isommiksi.. Mutta tiskaamisesta tykkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.