Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Taattu kesäkunto (24 Fitness Online Arvonnan voittaja)

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Yhteistyössä 24 Fitness Online

Ennen kuin julkaisen voittajan niin tahtoisin mainita muutaman sanan kokemuksistani 24 Fitness Onlinea koskien. Ensinnäkin, ennen omaa yhteistyöprojektiani heidän kanssaan, en ollut kuullut koko yrityksestä. Erilaisia verkkovalmennuksia on lukuisia ja täältä Fitfashionin bloggaajienkin puoleltakin osa on oman yrityksensä kautta sellaisia tarjonnut. En tiennyt mitä odottaa tai olettaa muutakuin että palvelusta vastaisivat tunnetut Suomalaiset fitnessexpertit Marjo Krishi sekä Marko Heikkinen.

P1010389

Ennen aloittamista minulle tehtiin henkilökohtainen ruokavalio- sekä treeniohjelma, joissa huomioitiin

 • tavoitteeni
 • toiveeni
 • allergiani/muut ruoka-aineasiat
 • käytettävissä oleva treeniaikani
 • elämäntilanteeni kokonaisuudessaan

Sikäli jos olisin kokenut ohjelman tai ruokavalion vaikeaksi noudattaa, olisi sitä voitu vielä muokata. Olin valmis aloittamaan. Jo tässä vaiheessa huomasin että valmennus on melko henkilökohtainen ja ihan oikeasti tehty vain minua varten.

P1010367

P1010368

Toinen seikka mitä huomasin viikkojen edetessä, oli että kyseessä on parempiin elämäntapoihin ohjaava valmennus. Toki, kaikkien muidenkin valmennusten pohjimmainen tehtävä on varmasti sama mutta kaikessa sallivuudessaan 24 Fitness Online tekee sen ihan oikeasti. Minulla on sattunut lipsumisia ja totaalisia sortumisia mutta niihin on suhtauduttu ammattitaidolla ja niistä on ohjattu eteenpäin. Olemassa oleva ruokavalio on vain ohjenuora jota noudattaa ja jonka pohjalta voi luoda ja soveltaa lähes mitä vain. Ja pieneen herkutteluun jopa kannustetaan silloin tällöin, kuten elämässä ehkä kuuluukin tehdä. Koen että minusta on välitetty aidosti ja minulle on haluttu antaa käteen niitä ohjeita, joista luoda oma elämäntapa.

P1010366

Ohralla ja jauhelihalla täytetyt kesäkurpitsat

IMG_3336

bataattiburgeri

Tässä vaiheessa, kun omaa valmennustani on takana noin 6vkoa, olen oikeasti tavattoman onnellinen että lähdin mukaan. Ja ihan yhtä onnellinen olen niiden kahden puolesta, jotka pääsevät itse kokemaan ja kokeilemaan 24 Fitness Onlinen valikoimasta vapaasti valitsemaansa nettivalmennusta (ei personal coaching). Onnea ja tsemppiä siis nimimerkeille Jennika ja Piia. Olen teihin vielä henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse!

 

Ja te muut, joita arpaonni ei tällä kertaa suosinut niin voitte toki liittyä joukkoon ja ostaa itsellenne juuri sellaisen valmennuksen kuin haluatte: Joko ruokavalion, treenit tai molemmat. Juuri nyt, ruokavalion ostajalle (49,90€) tarjotaan  vapaavalintainen treeniohjelma -50%.

Onnea vielä kerran voittajille!

P1010381

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

4 kommenttia

 1. tiina kirjoitti:

  Hei,ootko itse huomannu et sulla on notkoselkä? Lähes joka kuvassa sulla on pyrstö ylhäällä!Kannattaa kiinnittää huomiota ryhtiin ja ns.selän suoristamiseen. Ihan ammattini puolesta huolehdin,pahoittelut tökeröstä tekstin tyylistä..

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vain huomiosta, Olen aina itse olettanut ryhtini ongelman olevan päinvastainen joten sinänsä tämä tuli ihan yllätyksenä ja tärkeänä huomiona. Jäin tosin miettimään että monessa kuvassa, esim tässä postauksessa, kuvausasento on selainen että selän kaari korostuu entisestään kun lapoja vedetään yhteen. Tämä mielessäni, keskityn myös tähän ylinotkoisuuteen sen todennetun ongelmani (hartiat edessä) suhteen. Kiitos.

 2. Pinja kirjoitti:

  Moikka! muistatko yhtään, montako päivää kesti saada ruokavalio tilaamisesta, kun tilasit sen fitness 24 onlinelta? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Olisiko ollut viikon sisään.. Taisi olla niin että ensin sain treeniohjelman ja sen jälkeen, noin viikko siitä ruokavalion.. Tai sitten se oli toisinpäin mutta jokatapauksessa viikon- kahden sisään molemmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.