Hae
My Project Is Me

Yksinkertainen totuus

Kiitos KG-lehden, on taas yksi yksinkertainen selitys lisää sille miksi painonputoaminen välillä on niin hankalaa. Jutussa puhuttiin helpoista tavoista pudottaa painoa tarkastelemalla omia tekemisiään.  Kyseisen keinon aiheena oli Tämän kerran ruoat.

”Tänään lakupatukka, huomenna pulla, ylihuomenna hampurilainen, perjantaina jäätelö. Sitten ihmettelet, miksi paino ei pysy aisoissa, vaikka syöt hampurilaisia vain kerran kuussa ja jäätelöä kuluu hyvin satunnaisesti… Vältämme tuhtia muffinia, jossa voi olla kokonaisen aterian kalorit. Kymmenessä täysjyväigestive-keksissä on kuitenkin energiaa vielä sata kaloria enemmän.”

Tuo on osallani ainakin niin totta! Ihan hävettää (ja naurattaa) etten ole tajunnut näin yksinkertaista juttua. Olen sadat kerrat lukenut ruokapäiväkirjojen pitämisen tärkeydestä ja siitä kuinka liian tiukkoja dieettejä on vaikea pitää mutta jotenkin tällainen yksinkertaisuus on mennyt ohi. Ehkä se on se itselleen valehtelun jalo taito että ”ei tämä yksi erta mitään haittaa” ja eihän se haittaisikaan  jos samaa lausetta ei toistaisi huomaamattaan useita kertoja viikossa.

 

 

Kuva:

Tällä viikolla postiluukusta tupsahtanut KG-lehti oli tosiaan jälleen kerran muutoinkin loistavaa luettavaa (kuten aina) ja jahka saan sen luettua läpi sattaa olla että artikkeleihin palataan vielä 🙂 Mikäli et siis ole lehteen tutustunut niin suosittelen, yksi ihan ehdottomia lemppareitani ja niitä harvoja lehtiä jonka artikkelit oikeasti luen.

Kuva:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.