Hae
My Project Is Me

Outolintu(ko?)

Olenko outo jos kerron että..

.. Ennen valokuvaussessiota (niin tai siis sitä, missä itselaukaisimella nappaan jokusen kuvan blogia varten) lisään usein hajuvettä ikäänkuin freesaamaan kuvaa.

.. En tykkää Fazerin sinisestä. Tai oikeastaan Fasun suklaista varsinaisesti muutenkaan. Syön toki, varsinkin paremman puutteessa, mutten itse kyllä koskaan osta. Mutta Mignonmuna on poikkeus, se nimittäin on hyvää eikä yhden sellaisen syöminen kerralla tee edes tiukkaa. Aikanaan Fazerilla oli muuten sellainen ihana valkosuklaapatukka basilikalla höystettynä. Sekin oli hyvää.

.. Mielestäni lämpimän, uunipahdetun, juustovoileivän kruunaa juuston alle piilotettu banaanisiivu – ehkä vielä sipulin kera. Tosi outo makuyhdistelmä mutta ihan taivaallinen. Jos et ymmärrä tätä niin älä huoli, ei ymmärrä kukaan tässä perheessäkään. Ehkä se Fasun suklaapatukkakin oli liian outo ja katosi markkinoilta ihan syystä..

.. En ole katsonut yhtäkään jaksoa Game Of Thronesia. Tähän ei kait ole lisättävää – en tiedä sarjasta mitään enkä näin monen tuotantokauden jälkeen viitsi edes alkaa yrittää kiriä kiinni. Eikä ehkä oikein jaksa kiinnostaakaan.

 

No,  olenko outo vai tunnustautuuko kukaan samanlaiseksi outolinnuksi?

4 kommenttia

  1. Piia kirjoitti:

    Ah Mignonmunat! Ei ole pääsiäistä ilman yhtä Mignonia! <3

  2. Jasmin kirjoitti:

    Game of Thrones!
    En myöskään ole katsonut yhtäkään jaksoa sarjasta, vuosia sitten aloitin lukemaan ensimmäistä kirjasarjan kirjaa, mutta en ole vieläkään edes puolivälissä… Vaikka sarja kuulemani perusteella vaikuttaakin ihan mielenkiintoiselta, en jaksa yrittää kiinnostua. 😀

    healthyfitveganlife.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.