Hae
My Project Is Me

Rakennekynnet

Kevät, pidemmät päivät ja lisääntynyt auringonpaiste on tuonut minusta esiin melko harakkamaisen puolen: olen totaalisen kiinnostunut kaikesta kiiltävästä ja kimaltavasta. Pidemmän aikaa olen haaveillut rakennekynsistä ja nyt, ennen lomallelähtöä, päätin sellaiset viimein ottaa. Ennen lapsia pidin kynsiä useamman vuoden ajan mutta sittemmin en vain ole tullut niitä hankkineeksi vaikka ajatus aina aika-ajoin mielessäni onkin käynyt. Viimeisten kuukausien aikana olen kuitenkin huomannut harkitsevani niitä yhä useammin ja useammin kunnes..

IMG_4986

IMG_4987

Kynnet ovat akryyliset koska pidän rakennustavasta huomattavasti geeliä enemmän. Ulkonäkö on ensikertalaisen varovainen, eli vaalea glitterkärki. Totuttelua tulee taas vaatimaan mutta onhan ne nyt vain niin ihanat, varsinkin kun omissani ei todellakaan pysy lakka kahta päivää kauempaa merkistä tai tekniikoista huolimatta.

2 kommenttia

  1. Clarissa kirjoitti:

    Oih! Ihanat!
    Itse tilasin just eilen ajan rakennekynsille, ekoille semmosille. Tekijän kanssa päätettiin pistää geelikynnet, koska mulla on aika huonot omat kynnet.
    Ja jotain tuollaista hillittyä ja yksinkertaista itsekkin ajattelin ottaa, mutta kimallus on must! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.