Hae
My Project Is Me

Viime vuonna samaan aikaan

Olen muutamassakin eri blogissa törmännyt tällaiseen TB-tarinointiin, missä jo pidempään blogia pitäneet vaikuttajat nostavat esiin vanhempaa kuvamateriaalia samalta vuodenajalta. Minusta niitä on ollut todella hauska seurata ja siksi päätin toteuttaa myös oman versioni tästä.  Oletko sinä ollut matkassani jo niin pitkään että muistat nämä kuvat ja ajat?

 

Maaliskuu 2012

Olin juuri aloittanut saliharrastuksen palattuani ensimmäiseltä äitiyslomaltani takaisin työelämän pariin. Alla olevat keskivartalon paljastavat pukkarikuvat olivat aika yleisiä tuohon aikaan kohdallani. Edellisvuonna oli pudotettu melkoisesti painoa ja vuosi 2012 oli tarkoitus muovata vartaloa sporttisempaan suuntaan.

 

Maaliskuu 2013

Odotin perheemme toista lasta ja vatsani oli maaliskuussa jo melkoisen muhkea. Tuohon aikaan kirjoitin paljon raskaudenaikaisista treeneistäni sekä seurasin kuukausittain pyöristyvää vatsaaani kuvin samaan tapaan kuin olin aiemmin seurannut painoni putoamista. Tämä(kin) raskaus oli ihana ja koin olevani sen aikana täynnä energiaa.

 

Maaliskuu 2014

Salitreeniä ja keväänodotusta: Sitä näytti olevan tarjolla maaliskuussa 2014. Treenasin tuohon aikaan sellaisella ohjelmalla, mikä aina toisinaan mielessäni edelleen kutkuttaa. Kyseessä oli Fit-lehdestä  (1-2/2012) aikanaan löytynyt helmi. Ohje lupasi kovemman kunnon kolmessa kuukaudessa ja sitä kyllä myös sain. Keväällä tein myös lasten kanssa ensimmäisen pidemmän reissun (kuukausi) Skotlantiin. Myöhemmin tein samanlaisen reissun kolmen lapsen kanssa.

 

Maaliskuu 2015

Neljä vuotta sitten tavoiteltiin kesäkuntoa. Olin talven aikana erään valmennuksen jälkeen onnistunut kerryttämään itselleni kymmenen lisäkiloa ja työt niiden karistamiseksi oli aloitettu. Tässä vaiheessa joitakin kiloja oli jo karistettu. erään toisen valmennuksen avustusella. Kesän aikana sainkin sitten tietää että vatsa kasvaisi jälleen kun plussasin kolmannen kerran. Raskauteni pidin kuitenkin blogin puolella piilossa todella pitkälle ja paljastin tulevan vasta lokakuun lopulla, eli noin neljä kuukautta ennen laskettua aikaa.

 

Maaliskuu 2016

Kolme vuotta sitten syntyi kuopuksemme ja vauva-aika täyttikin arjen aika vahvasti. Kolmen pientä lasta ja kevät  – enempää ei oikein olisi tuohon aikaan voinut toivoa. Nautin tuosta vauva-arjesta ihan täysillä yhdessä isompien lasten kanssa. Tällöin myös ensimmäistä kertaa aloin kirjoittamaan enemmän myös perhe-elämästäni ja lapset alkoivat näkyä blogin teksteissä yhä useammin. Harkitsin jopa vakavasti perhebloggaajaksi vaihtamista mutta kuten huomaa, se kivi jäi kääntämättä,

 

Maaliskuu 2017

Olin aloittanut salitreenit tauon jälkeen ja elin jonkinlaista treenieforian aikaa. Minusta on vaikea kuvitella että tästä kuvasta on jo kaksi vuotta – vastahan minä sen otin. Töihin en ollut vielä palannut ja salitreenit olivat ihan puhtaasti sitä kuuluisaa omaa aikaa. Vuosi kotona lasten kanssa oli selkeästi tehnyt ihmeitä hauikselle 😉

 

Maaliskuu 2018 ja 2019

Viime vuonna pidin poikkeuksellisesti pidempää taukoa kirjoittamisesta. Tauko oli alkanut jo marraskuusta 2017 ja vaikka ensimmäiset haparat paluuaskeleet otinkin huhtikuun 2018 aikana, ei tekstejä kovin montaa ennen Vaikuttajamediaan siirtymistä syntynyt.

Mielenkiintoista käydä läpi viimeiset seitsemän vuotta kuvien kautta varsinkin kun itse muistaa nuo kuvahetket todella hyvin. Samalla kantavalla voimalla mennään edelleen eli hyvinvointi ja perhe edellä.  Muistitko sinä jonkin näistä kuvista ennen tätä postausta?

 

4 kommenttia

  1. jiip kirjoitti:

    Muistin kaikki 🙂

  2. Jeij kirjoitti:

    Ensimmäinen kuva en ollu nähnyt… muuten muistin kaikki ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *