Hae
My Project Is Me

Sitä varten ystävät ovat

Moi,

Lähestyvän kiitospäivän (okei on sinne ehkä vielä aikaa mutta lähestyy se jokatapauksessa) kunniaksi haluan kiittää juuri sinua!

On ollut ilo huomata että te, ihanat lukijat, olette löytäneet blogini. Lähtökohtaisesti ihmettelen että miten se on edes mahdollista kun kirjoittamastani aiheesta löytyy varmaan tuhat ja yksi versiota tuolta blogilistauksesta:) Oli miten oli, en voisi olla tästä onnelisempi!
Kuten olen jossain vaiheessa maininnut, yksi menestystekijä elämäntaparemonteissa on saatu tuki. Vaikka te olettekin siellä ruudun toisella puolella, niin koen saavani teiltä sitä kaipaamaani tukea ja tsemppausta tietäessäni etten ole yksin. Suuri kiitos siis teille, jotka jo tällä hetkellä luette tekstejäni ja autatte minua jaksamaan ja jatkamaan!
Samoin toivon että pystyn itse antamaan teille ansaitsemaanne tukea ja tsemppiä omissa ponnisteluissanne. Ei ole helppoa aloittaa ja vielä vaikeampaa on jatkaa, ilman kannustusta! Yksilönä saatamme olla heikkoja mutta joukkona olemme vahva – suunnilleen näin on joskus joku minua viisaampi tainnut mainita.  

Ja loppuun vielä kappale Bruno Marsilta, joka sopii tämän päivän ajatuksiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.