Hae
My Project Is Me

Tämän takia ihmiset lomailevat

Kun suurin osa on palannut jo takaisin arjen pariin, olen minä vasta aloittanut lyhyen lomani. Lyhyt tämä on siksi että ensimmmäiset kaksi viikkoa pidin jo toukokuussa reissatakseni Skotlantiin. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, en koskaan varannut äkkilähtöä lämpimään eikä tämän kokoiselle porukalle liikaa vaihtoehtoja olisikaan ollut. Lukuunottamatta tänään starttaavaa Ruotsin risteilyä, ei varsinaisia aikataulutettuja suunnitelmia ole ollenkaan, ideoita senkin edestä. Tähän saakka lomalla on tehty sitä mitä lomalla kuuluukin, eli otettu renosti ja menty fiiliksen mukaan.

Käyty Rannalla

Käyty Rannalla

Käyty salilla

Käyty salilla

Käyty Tornissa

Käyty Tornissa

Ja käyty pelaamassa sulkkista

Ja käyty pelaamassa sulkkista

Blogi tosiaan hiljenee muutamaksi risteilypäiväksi mutta sen jälkeen kuullaan taas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.