Hae
My Project Is Me

Turvotuksen jälkeen

Moikka,

On ihan ensimmäisenä pakko sanoa että te lukijat olette kyllä ihan maailman mahtavimpia! Eilisen pallomahapostaukseni kanssa luulin olevani ainoa ongelmasta kärsijä mutta onhan meitä muitakin. Ikävää toki teidän muiden kannalta mutta oli hienoa saada vertaistukea. Kiitos siis teille kaikille 🙂

Koska nyt näköjään, jälleen, eletään enemmän tai vähemmän perustavanlaatuista ruokavalion päivitysprojektia niin tein vakaan päätöksen pitää seuraavan kahden viikon ajan ruokapäiväkirjaa. En varmastikaan tule kaikkea täällä julkaisemaan mutta varmasti aiheeseen jollain tapaa palaan vielä tämänkin päivän jälkeen.

Eliseen saakka ruokana toimi Mozzarellatäytteinen broileri, maustettu riisi, kasvikset sekä salaatti. Olin ihan unohtanut tavan valmistaa broileria uunissa ja aionkin seuraavalla kerralla valmistaa täytteen hieman kevyemmin vaikka tuoreista yrteistä ja valkosipuluista.  Joku  kysäisikin jo reseptiä ja kommenttiboksissa sen julkaisinkin. Lisään sen kuitenkin vielä tähän.

Mozzarellalla täytetty Broileri:

Broilerin rintafileitä
Mozzarellaa
Pestoa
Aurinkokuivattua tomaattia

Itse tein kuuden käärön satsin (kuusi filettä) ja niihin riitti juuri passelisti sellainen mozzarellajuustopallo (onko se nyt 125g)

Lämmitä uuni 250asteeseen. Viipaloi mozzarella. Sivele broilerifileen pinta pestolla. Laita päälle mozzarella siivu sekä tomaattia. Kääri rullalle ja kiinnitä vaikka hammastikulla.  Rouhi päälle hieman mustapippuria. Paista uunissa 250asteessa noin 30min.

Kannattaa käyttää syvää uunivuokaa, nimittäin valuttavat jonkinverran paljosti tuota öljyä.

Eilisen ruokailut sujuivat kaiken kaikkineen hyvin. Julkistin työpaikalla kovaan ääneen että tästä alkaen en työpaikalla syö joka päivä tarjolla olevia suklaita ja keksejä. Nyt kun se on julkistettu ääneen, niin parempi on olla sanansa mittainen. Lyhykäisyydessään päivän ruokailut näyttivät tältä:

Aamiainen
rkl pellavansiemenrouhetta, kahvi maidolla, maitorahkaa sokerittoman mehukeiton ja vehnäleseiden kanssa, vitamiinit

Salin jälkeinen välipala
palautusjuoma

Välipala
maitorahka pakastemarjojen, sokerittoman mehukeiton ja kauraleseiden kera

Lounas
täytettyä kanaa, riisiä, kasviksia ja salaattia

Välipala
maitorahka pakastemarjojen, sokerittoman mehukeiton ja kauraleseiden kera

Illallinen
kansalaatti (perussalaattipohja, viinirypäleitä, raejuustoa)

Iltapala
Kourallinen rusinoita, magnesium, rkl pellavansiemenrouhetta

Eilisen linjoilla jatketaan ja turhat napostelut jätetään edelleen paremmin pois. Yksi päivä on jo selätetty niin seuraava onnistuu myös. Tälle päivälle onkin sitten luvassa lämminsavustettua lohisalaattia parmesanilla. Tämä viikko on selkeästi pyhitetty erilaisille juustoille ruokailun puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *