Hae
My Project Is Me

Myslilöytö

Moi,

Olen nyt jo jonkun aikaa nautiskellut smoothien ohella maitorahkaa ihan sellaisenaan sokerittoman mehukeiton ja leseiden kanssa. Nyt olen kuitenkin innostunut lisämään sekaan myös löytämääni S-ketjun hedelmäistä (herkku)mysliä.

En siis ole mikään mysliexpertti ja en siinämielessä voi vertailla tuotetta ravintoarvollisesti muihin. Mitään nimellistä terveysruokaa myslit eivät minun ravintomaailmassani ole, mutta tämä on vain niin herkkua! Eikä tämä ihan pahimmasta päästä ole. kuitua on kuitenkin 9%.

Herkullinen maku johtuu runsaasta hedelmäpitoisuudesta (33%) sekä pelkkien kaurahiutaleiden lisäksi käytettävistä paahdetuista ohrahiutaleista. Hedelminä löytyy rusinoita, karpaloita, aprikoosia, taatelia,melonia, ananasta, papaijaa ja omenaa. Ja erityisesti siis tuo meloni on se namuefekti. Slurps!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.