Hae
My Project Is Me

Päivän luku

Moi,
Kuten joka maanantai, kävin tänäänkin vaalla. Kaunis lukema oli 60,2kg 🙂 Toisinsanoen alaspäin ollaan matkalla. Viime viikko meni liikunnallisesti ihan mukavasti. Päivittäin kävelin vähintään sen 6km ja eilen kävin jo tosiaan tangollakin treeneissä (ja nyt muuten tuntuu joka puolella). Syöminenhän sitten taas meni vähän miten meni..
Vaan lukemista kuitenkin innostuneena päätin vakaasti että ensi maanantaina lukema alkaa numeroyhdistelmällä 59!! Alkaneella viikolla aion käydä päivittäin kävelemässä, tiistaina harjoittaa vauvajumppaa kotona, torstaina mennä ihan ryhmäliikuntatunnille (mullakun on 10 kerran kortista jokunen käyttökerta jäljellä) ja sunnuntaina taas tangolle. Ja koska luvassa ei ole mitään erikoismenoja aion ruokailunkin pitää edellisviikkoa parempana. Torstaina tosin tullaan tekemään Intialaista ruokaa kotona mutta siitä tarkemmin sitten.
Omaksi inspiraatiokseni hieman kuvaa menneestä ja nykyisestä:
Sekä päättyneen Suurimman pudottajan finalististä, Tarasta:
ps. miten ihmeessä kuvat saa suuremmiksi.. Käytin kuvakokona suurta mutta aika piniltä ne minusta näyttää.. Jatketaan siis harjoittelua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.