Hae
My Project Is Me

Paras paistinpannu

Moi,

Tässä vaiheessa tietänette etten ole kova tyttö lutraamaan rasvoilla, siis kun puhutaan ruoanlaitosta. En siis mielelläni hukuta paistettavia lihoja tai kasviksia voihin/öljyyn ja yritän muutenkin minimoida rasvan käytön vain ja ainoastaan tarpeellisiin määriin. Vaikka meilläkin on ollut käytössä tiesmitä sadan euron tähän-ei-tartu-koskaan-ikinä-mittän -pannuja niin kyllä niihin on vain tuntunut aina rasvaa  tarvittavan sinne alle. Erityisesti valkuaiset ovat olleet vihoviimeisiä paisteltavia.

Vaan tässä vaiheessa on pakko tulla hehkuttamaan Tarjoustalosta, tarjouksessa ollutta ja kehuttua, kympin keraamista pannua. Tähän ei hittovie tartu mikään ja paistaminen ilman minkäänlaista rasvaa ei ole temppu eikä mikään. Nämä paistetut potut saivat rapean pintansa paahdetusta paprikajauheesta, tamarista sekä jonkinlaisesta pippurimausteseoksesta.

Kun pannu seuraavan kerran on tarjouksessa, suosittelen kipaisemaan kaupoille – vaikka eikait se normaalihintaisenakaan kovin kallis taida olla.

IMG_3287

IMG_3284

4 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Terppa 🙂 Ja ihana pitkän perjantain iltaa !

  Ostin jokin aika sitten Prismasta kaksi ” ei tartu mitään ” pannua. 12.99 – kpl . Ja EI todella tartu mikään. Vaikka silloin kaupassa siitä ei edes mitenkään mainostettu , mutta ei tartu ei . Helppoa. Olen muuten kuullut, että joku on panostanut kalliiseen pannuun, eikä edes toimi. Tarttuu. Joten, aina kallein ei ole parasta 😉

  • jennie kirjoitti:

   Täytynee yrittää käydä tutkailemassa myös Prisman tarjontaa joku kerta. Kiitos vinkistä.

 2. Mari kirjoitti:

  Mun ykköspaistinpannu on joskus sittarista kympillä ostamani halpis. Mutta silläkin voi ihan hyvin paistaa ilman rasvaa. Oon huomannu, että tärkeintä on se, miten pannua pesee ja käsittelee. En pese paistinpannua koskaan tiskikoneessa ja itseasiassa useimmiten putsaan sen vain huljauttamalla veden alla ja pyyhkimällä ylimääräiset rasvat talouspaperiin. Näin pannuun jää aina ns. ”oma rasvakerros”. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Tuo on kyllä ihan totta. Meilläkin vähänniinkuin vältellään tiskiaineiden käyttöä kunnon pannuilla ja nyt kun ei mitään tartu niin ei tarvitse pahemmin hangatakaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.