Hae
My Project Is Me

Back in business

Elikkäs aikapitkälti tuo otsikkokin jo kertoo missä mennään – Flunssat ja muut pöpöt on nyt täysin selätetty ja tästä jatketaan sillä innolla, jota joutui kotona makoillessa tainnuttelemaan.

Pääsin jo itseasiassa eilen takaisin urheilun makuun kun lenkin lisäksi tein vähän sitä vanhaa tuttua Jillianin dvd:tä sekä omia lihaksia. Tuntuu että edelliskerrasta on ikuisuus, vaikka todellisuudessahan siitä nyt ei ole kuin vajaa viikko kerran maanantaina vielä urheilin. Tänään tarkoituksena edelleen toistaa tuo samainen setti ja huomenna sitten kokeillaan keskivartalotreeniä Six week sixpackin kanssa. Vihdoin!

Riippuen nyt sitten siitä kuinka rankalta tuo keskivartalotreeni tuntuu niin olen kaavaillut harjoittavani sitä vain joka toinen päivä. Vuoropäivinä jatkan edelleen tuota tuttua 30 days shred dvd:tä, ihan vain sen kokonaisvaltaisemman treenin vuoksi. Mutta katsotaan nyt, ihan samallalailla nimittäin tuossa keskivartalotreenissäkin nostetaan sykettä välillä jne. Lisäksi myös senkin kansi lupaa huimia pudotustuloksia, elikkä ihan pelkästä lihaskunnosta ei voi silloin olla kyse. Näihin pudotuslupauksiin en itse usko tuon taivaallista muutenkuin senpuolesta että treenin luulisi olevan tehokas.

On pakko todeta että kyllä se vain oli mahtava fiilis päästä rehkimään oikein kunnolla! Sitä tässä olikin näemmä kaivattu sillä välittömästi treenin jälkeen tuli se hyvä fiilis että jotain on tehty toivottujen tulosten saavuttamiseksi. Olen kyllä käynyt kävellen vaunujen kanssa perjantaista lähtien mutta jotenkin tuosta kävelystä ei vaan saa ihan niin paljon irti vaikka tosiasiassa tehokastahan sekin on – puhumattakaan raikkaan ulkoilman tuomista hyödyistä. Kyllä on ihanaa olla terve!

/

 

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Heips!Blogisi on tosi kannustava ja tuo hyvän mielen tosi useesti. 🙂 Olisi kivaa jos pitäisit itestäsi myös kuvia postauksiin (siis useammin, olet kuitenkin joskus niin tehnyt) 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Kiitokset Anonyymi sinulle 🙂 Tiedätkös, ajattelin juuri yksipäivä itse ihan samaa kuin sinä, että en ole tosi pitkään aikaan laittanut omaa kuvaa blogiin. Tai jos en nyt omaa itsestäni niin yleensäkään itseottamaa kuvaa. Yritän siis parantaa tapani 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *