Hae
My Project Is Me

Silloin luulin itsestäni liikoja

Kuten olen useampaan otteeseen maininnut, olen kesän myötä siirtynyt treenailemaan ulos. Koen olevani jonkinlaisessa kunnossa kun huomioidaan että pystyn liikuttamaan omaa kertynyttä massaani (parhaimmillaan verrattuna jopa +20kiloa) esimerkiksi hyppyjen muodossa. Konkreettista kehitystä olen huomannut ainakin vatsalihasten voimatasoissa, joista ensimmäiset yritykset olivat nimenomaan yrityksiä ja hyvä jos sieltä lattiasta sai itseään edes nostettua ylös. Rautaiset ne eivät suinkaan vielä ole, mutta selkeästi paremmat ja toistoja saa tehdä jo ihan mukavasti. Eräänä kertana lenkkipolkuni vei sellaiselle reitille että sen matkalta löytyi oiva mahdollisuus ylävartalon treenaamiseen. Mielessäni oli pieni viiden kierroksen treenisarja:

20x punnerrus tankoa vasten

20x veto tankoa vasten

10x ojentajapunnerrus tankoa vasten

 

punnerrus

veto

ojentajapunnerrus

Ensimmäisellä kierroksella tein tavoitteelliset toistot, seuraavalla viisitoista ja kolmannella nihkeästi kympit. Enempään en todellakaan pystynyt ja naureskelin mielessäni omalle alkuperäiselle kuvitelmalleni pystyä parempaan. Olin luullut itsestäni selkeästi liikoja mutten silti koe, että olisin epäonnistunut: Uskalsinhan yrittää ja kaikenlisäksi tein parhaani. Se on tärkeintä. Joku muu pystyy varmasti parempaan mutta jokainen täällä tavoittelee omaa parastaan – kerta toisensa jälkeen.

4 kommenttia

  1. Valkeakuu kirjoitti:

    Jokainen tekee näitä asioita vain itselleen ja se turha vertaaminen muihin on aivan turhaa. Itse sorrun vertaamaan itseäni muihin aivan liian usein. Niin salilla kuin lenkkipolullakin. Varsinkin salilla se aina jotenkin iskostuu mieleen, miten paljon paremmassa kunnossa tai miten paljon laihempia muut ovat. Mutta sitten täytyy aina palauttaa mieleen se, että itseä vartenhan tätä aina tehdään. Ei ketään muuta varten.
    Ja kyllä ne voimat sieltä palautuvat. Itse ainakin uskon siihen 😉

  2. Alessia kirjoitti:

    Olipas ihanan tutun kuuloinen teksti 🙂 Tästä olen juuri lähdössä ulos vähän koittamaan mihin tää kroppa pystyy tällä hetkellä, ei ihmeisiin 😉 Se tuli huomattua kyllä tuossa pari päivää sitten 😀 Nyt taas vaan itseä haastamaan! Otan tuosta pari omaa kirittäjääkin mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.