Hae
My Project Is Me

Hyvä viikko takana, parempi viikko edessä

Moi,


Edellinen viikko sujui pitkästä aikaa ”perinteisissä” merkeissä eli liikkuen ja perusruokaillen. Ruokavalioon sisältyi paljon kasviksia, kanaa, maitorahkaa sekä täysjyväviljoja. Lähdin myös hieman kehittelemään itselleni tuota salisarjaa siten että jokainen salipöivä olisi erilainen mutta edelleen ohjelam olisi kaksijakoinen (alavartalo ja ylävartalo vuoropäivin). Käytännössähän tämä tarkoittaa siis vähän liikkeiden lisäämisiä noihin nykyisiin sarjoihini ja niiden jakamista useammalle päivälle. Tämä nyt on siis edelleen (!) vaiheessa ja yritänkin saada jonkin valmiin kokoonpanon esittelykuntoon pikapuoliin.

Viikonloppu sen sijaan oli ihan huippu. Perjantaina vietiniltaa kahdestaan yksivuotiaani kanssa ja kävin vuokraamassa tyttöleffan, eli New Year’s Eve:n. Leffan kanssa nautikselin kanasalaattia, johon olin lisäillyt hieman harvinaisempia herkkuja eli artisokkaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja sekä mozzarellaa. Lisäksi salaatissa kulkivat nuo paistetut sienet ja kesäkurpitsat.
Lauantainahan meillä oli talkoopäivä ja vaikka sää ei mitenkään hellinyt niin ei sentään satanut. Koko päivä hurahtikin ulkona ollessa ja  täytyy sanoa että en pitkään aikaan ole viettänyt kuutta tuntia ulkona yhteen menoon. Ihan mahtavaa.

Sunnuntainahan vietettiin äitienpäivää ja en tiedä kuinka itsekästä on ajatella että annoin itse itselleni ihan mielettömän lahjan. Pohdiskelin pitkään että lähtisinkö jumpalle vai noin 10km mittaiselle vaunulenkille. Auringon paisteen vuoksi päädyin vaihtoehtoon lähteä lenkille. Vaunulenkkeilijä kuitenkin nukahti ennen kuin lenkille asti päästiin ja lähdinkin siis matkaan yksin.  Tarkoituksenani oli 10min lämmittelykävelyn jälkeen hölkkäillä sen aikaa kun jaksaa, tai ainakin ”tämän biisin loppuun saakka”.  Kun matkaa oli kulunut 45min tuli aivan mielettömän euforinen olo. En rehellisesti ole ikinä juossut maastossa tätä matkaa putkeen. Ja sillä fiiliksellä jatkoin loputkin 15min, kotiovelle saakka.  Ensimmäinen kymppi kasassa ja oli kyllä enemmän kuin mahtavaa huomata pystyvänsä siihen 🙂

Painokin palasi takaisin normaalilukemiin toissaviikkoisen juhlinnan jälkeen ja näytti tänä aamuna 55,2kg, eli viime viikkoon -1kg.  Samaa lukemaa se itse asiassa taisi näyttää jo heti ensimmäisen normipäivän jälkeen, eli tiistai aamuna. Kaiken kaikkineen äärettömän onnistunut viikko ja eikun vähintäänkin samanlaista luvassa tälle viikolle.

2 kommenttia

  1. Zeetah kirjoitti:

    Wau, hieno lenkki sinulla, jos et ole noin pitkään yhtäjaksoisesti ennen juossut! Tuliko edes jalat yhtään kipeiksi? Minulla kävi vähän samoin, lähdin eilen tauon jälkeen lenkille tavoitteena juosta noin 8km, mutta jossain vaiheessa tuli niin hyvä fiilis, että juoksinkin 13km ja salille vielä sen jälkeen:)

    • jennie kirjoitti:

      No wau, sinähän se varsinainen tekijä olet ollut! Kyllähän tuo lenkki jaloissa tuntui mutta yllättävän vähän kuitenkin – ihan ongelmitta pystyin nimittäin jalkoja rääkkämään maanantaiaamusta salilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *