Hae
My Project Is Me

#Timmikuu on asennekuu

Kun käyn salilla pallovatsani kanssa, on minulla aina jotenkin erityinen olo. Osittain tämä hyvänolon tunne tulee varmasti jo siitä että treenamassa käyn, sillä onhan se todettu ja todistettu moneen kertaan että liikunta vapauttaa hyvänolon tunnetta. Lisäksi se että käyn siellä nimenomaan suuren vatsani kanssa saa oman oloni tavanomaista tyytyväisemmäksi. Olen aina ihaillut odottavia äitejä, jotka liikkuvat parhaansa mukaan loppumetreille saakka ja minä saan (toivottavasti) kunnian olla yksi heistä.

P1150742

Monella treenien taustalla (oli sitten kyse kuntosalista tai jostain muusta) on toive kehittymisestä. Halutaan olla parempia; Halutaan voida paremmin tai halutaan mahdollisesti näyttää paremmalta. Tammikuu onkin ristitty täällä Fitfashionilla sekä kauneusjaterveys.fi- sivuilla Timmikuuksi sillä tunnetusti alkuvuosi on monilla muutosten aikaa ja sosiaalisesta mediasta löytyykin monenmoisia tsemppiryhmiä liikunnan lisäämiseksi ja herkuttelun vähentämiseksi. Timmikuu on myös eräänlainen tsemppiryhmä, joka toimii Instagramin puolella. Porkkanana kaikille #timmikuu -kuviaan jakaville on tarjolla palkintoja sekä tietysti aimokasa kuvamuotoista motivaatiota.

Ensisijaisesti Timmikuu on asenne ja omanlaista asennetta kysyy myös salitreenaaminen ilman varsinaista kehittymismahdollisuutta. Olen kuitenkin saanut ladattua itseeni pitkän tauon jälkeen todellista treenihalua ja nautin salilla käymisestä. Ilokseni olen myös huomannut että satunnainenkin harjoittelu on ylläpitänyt olemassa olevaa lihasmassaa vaikka osa siitä varmasti onkin ehtinyt kadota.

P1150756
Liittykää siis ihmeessä kanssani haasteeseen siten kuin se omalla kohdalla parhaalta tuntuu. Lupaan että jokaisella on paremmat mahdollisuudet saada näkyvää tulosta aikaan kuin allekirjoittaneella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.