Hae
My Project Is Me

Kiire: Mikä ihana tekosyy + suuren Arvonnan tulokset

Menossa mukana Nutrilett

Moikka,

”En ehdi tänään salille koska..”. ”En ehtinyt tehdä kunnon ruokaa itse sillä..”. En ehtinyt syödä ruokaa koska..”. Edellä esitetyntyyppisiä lauseita on paljon ja usein. Kiire tuntuu olevan monelle arkipäivää ja tämä kävi myös vahvasti ilmi edellisen Nutriletin postauksen kommenttiosiossa: Työpäivät/koulupäivät venyvät pitkiksi; Tai koulusta on kiire töihin. Tai töistä on kiire jonnekin. Tai kotona lapset pitävät kiireisenä.. Kiireellä on siis monet kasvot enkä minäkään ole tässä listassa mikään poikkeus. Ensin kiiruhdan töihin ja töistä kiiruhdan hakemaan lapset. Illalla on salillakin kiire että ehtii treenit ennen sulkeutumista ja sitten onkin jo kiire nukkumaan että ehtii taas kerätä voimia seuraavaan päivään.

Kerran olen todistetusti keskittynyt kehonhuoltoon ja rauhoittumiseen

Kerran olen todistetusti keskittynyt kehonhuoltoon ja rauhoittumiseen

Kiirettähän voi hallita monella tapaa mutta yksi parhaista on pysähtyä hetkeen; Keskittyä yhteen asiaan ja antaa hetki itselle. Jollekulle toiselle tällainen voimaannuttava tekijä voi olla vaikkapa hyvä kirja tai kävely metsässä. Jollekulle toiselle se voi olla esimerkiksi joogatunti. En ole ihan varma mikä Kaisa Jaakkolan kirja oli kyseessä, oletettavasti Hormonitasapaino, jossa hän kirjoitti että juuri sen henkilön, joka kaikista eniten kammoksuu ajatusta osallistua joogatunnille, tarvitsisi sitä kaikista eniten.

Jos sinulla siis nousi niskavillat pystyyn edellisestä ehdotuksesta niin pitäisiköhän sitä harkita? Vai oletko ehkä liian kiireinen lähteäksesi joogatunnille vaikka ehkä voisitkin sen kuvitella tekeväsi.. Nutrilett tarjoaa tähän ratkaisun antamalla kuukauden yoogaia-tunnit veloituksetta. Kotona suoritettavan joogan pariin pääset ostamalla kolme Nutrilett-tuotetta kampanja-aikana (28.2 saakka). Lisätietoa kampanjasta Nutrilettin omilla sivuilla. Kukaties minäkin uskaltaudun kokeilemaan sillä myönnän että minä kuulun nimenomaan siihen ryhmään joka ei ehkä ensimmäisenä olisi varaamassa itselleen jooga/pilatestuntia..

Sieppaa

Nutrilett tarjoaa myös jotain muuta mukavaa, nimittäin noin 60€:n arvoisen valtavan tuotepaketin. Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia teitä tuotteista kiinnostuneita osallistujia ja ilmoitan että arvonta on suoritettu. Yhtä onnekasta olisi minun itseni aivan mahdoton valita ja siksi annoin onnettarenpestin ihan toisaalle. Mukavaa postia on luvassa seuraavalle kommentille

Tuotetestaajaksi mä halajan,

polttoon lähteväksi silavan.

Pannaan joutuu herkuttelu,

nyt ei auta surkuttelu.

Nutrilettiä palan haukkaan

niin ihanaisen maukkaan.

 

Laitan onnettaren suosikille sähköpostia erikseen. Isot onnittelut vielä kerran. Ja teidän kaikkien muiden kanssahan tapaamme virtuaalisella joogakurssilla, eikö vain? Tai ainakin rauhoittavalla kahvitauolla 😉

Aamun rauhoittava hetki: Aamukahvi työpaikalla ennen toimiston aukeamista <3

Aamun rauhoittava hetki: Aamukahvi työpaikalla ennen toimiston aukeamista <3

2 kommenttia

  1. Pirre kirjoitti:

    Kiva paita sinulla päällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *