Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

My Anaconda don’t want none unless you got buns hun!

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Wrup

*Yhteistyössä FreddyStore*

Moikkis,

Kun ensimmäistä kertaa viime syksynä viimein kokeilin jalkaani paljon puhuttuja Freddyjä, en ole voinut olla harkitsematta niiden hankintaa. Ja nyt kun olen sellaiset viimein vaatekaappiini saanut, en voi käsittää kuinka olenkaan pärjännyt ilman. Ilman yhteistyökuviotakin kehuisin näiden käyttömukavuuden maasta taivaisiin saakka ja voin käsisydämellä vannoa etten ole hankintapäivän jälkeen muita farkkuja, tai farkkuihin verrattavia housuja, päälleni pukenut.

kuva 2(17)

kuva 1(16)

kuva(9)

kuva(11)

Paitsi että ne ovat mukavat jalkaan, näyttävät ne myös hyviltä. Elastisuutensa ansiosta ne ovat oikeasti tyköistuvat joka puolelta, eikä sellaisia ärsyttäviä kangasryppyjä jää lainkaan. Vaikka housut ovat matalavyötäröiset, ei tahatonta pepun paljastelua tarvitse pelätä sillä vyötärön (tai lantion) ympärysmitta on vuorattu silikoninauhalla samaan tapaan kuin esimerkiksi olkaimettomat liivit. Näin ollen housut myös pysyvät paikallaan liikkeessä ja esimerkiksi kyykistyessä.

kuva 1(17)

kuva 2(18)

kuva 3(12)

kuva 1(19)

Kuvissa näkyvä malli on Denim Effect ja väri J7/G – mahdollisimman tumman sininen ja itse asiassa jo hyvin lähellä mustaa (ainakin minun mielestäni)..Omaan makuuni väri olisi saanut olla ehkä hivenen sinisempi mutta mieluummin tässä tapauksessa liian tumma kuin liian vaalea.  Nämä housut voi tilata omakseen täältä.

kuva(6)

kuva(8)

kuva(13)

Suosittelen myös liittymään FreddyStoren uutiskirjeen tilaajaksi sillä esimerkiksi nyt joulukuussa on verkkokaupassa ollut päivittäin vaihtuvia tarjouksia. Lisäksi tämä mahdollisti eilen kustuillan Showroomiin, josta housuja oli mahdollista ostaa vieläkin edullisemmin. Kotiin viemisinä tarttuivatkin vaaleat, hiekan väriset yksilöt kampanjahintaan 55€. Paikalla oli myös Lanson Rosen:n kuohuva tarjoilu sekä UGG.

kuva 4(7)

kuva 5(6)
Moni teistäkin on varmasti kuullut puhuttavan hintalaatusuhteeltaan heikosta laadusta, mitä kestävyyteen tulee. Itse ainakin olen törmännyt myös negatiivisiin kokemuksiin esimerkiksi ratkenneista saumoista tai irronneista napeista, jopa ensimmäisellä käyttökerralla. Itsellä ei tässä vaiheessa ole moitteen sanaa kun käyttökokemusta on reilun viikon ajalta. Lupaan kuitenkin palasta aiheeseen kun käyttöikää ja pesukertoja ehtii kertyä mutta tässä vaiheessa en voi kuin ihmetellä, kuinka olen pärjännyt tähän asti ilman näitä.

kuva(12)

Housut: FreddyStore, Neule: Vila@Stockmann, Kengät: Dinsko

kuva(14)

kuva(15)

Kaupallinen yhteistyö: Freddy Wrup

8 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  On kyllä hyvännäköset ja värikin on mun mielestä kiva. Mua aina häiritsee just ne kurtut/rypyt mitkä jää. Muutenkin toi asu on ihanan rento mutta silti siisti.

 2. mari kirjoitti:

  Täällä myös yksi Freddy hullu. Olleet minulla käytössä nyt about vuoden päivät ja muita housuja en ole sen jälkeen käyttänytkään. Kolmet freddyt löytyy kaapista tällä hetkellä ja yhtään huonoa laatukokemusta ei ole:)
  http://susirajanfitnessmimmi.blogspot.fi/
  -mari-

 3. hansu kirjoitti:

  Nyt täytyy sanoa että ei kyllä miellytä mun silmää! Taskut takanakin leviää ihan hassusti.:D kokonaan mustat ois ollu varmaan paremman näköset…

  • jennie kirjoitti:

   Luulin itsekin että nuo takataskujen saumaukset olisivat mieltä häirinneet mutta siinä vaiheessa kun sain housut jalkaani, olin myyty 🙂 Ps. koko mustat löytyy varastosta ja niissä tuo saumasu ei tosiaan samalla lailla näy

 4. renne kirjoitti:

  No mulla oli hiekan väriset freddyt ja ne alkoi rispaantua haaroista n. kuukauden käytön jälkern. Aika harmillista kun kyseessä on kuitenkin aika kalliiit pöksyt 🙁

  • jennie kirjoitti:

   Voi harmitus 🙁 Toivottavasti näin ei käy minullekin. Palaan kyllä asiaan myöhemmin, kuten teksteissäni lupasin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.