Hae
My Project Is Me

Täytettä matkalaukkuun

Moi,

Viimeiset täälläolopäivät ovat aikalailla tässä ja yksi asia mistä kotiinlähtöajan tunnistaa ovat viimehetken ostokset. Vaikka aikaa on täällä ollut olla, katsoa ja harkita niin viimeisinä matkapäivinä iskee aina jonkinmoinen ”ostopaniikki”. Tämän maan tarjonnan osalta se on kaikenlisäksi jokseenkin turhaa, sillä suurinosa liikkeistä toimittaa tavaraa myös suomeen. Kun päälläolevat vaatteet ovat tätä luokkaa, on kuitenkin ehkä ihan hyvä että jotain yleensä ostaa

Päivä, jolloin kaikki järkivaatteet olivat pesussa

Päivä, jolloin kaikki järkivaatteet olivat pesussa

Minun on kyllä ensimmäisenä todettava että ostossaaliini on tällä kerralla ollut melko köyhä. En vain löytänyt kovinkaaan paljoa sellaista, joka olisi minua suunnattomasti houkutellut. Omaa ostosmäärääni huomattavasti isomman osan lohkaisivat lapset mutten minäkään sentään ihan tyhjin käsin tule palaamaan, Osa omista ostoksistani on hankittu käytettynä, olen tainnut joskus aiemminkin mainita kohtalaisen hyvistä ostosmahdollisuuksista, mitä käytettyyn tavaraan tulee. Uusien vaatteiden osalta en myöskään ihan kauheasti halunnut budjettia venyttää sillä edelleen elättelen toiveita hieman pienemmästä vaatekoosta. Onneksi kengät ja laukut eivät kysy vyötärönympärystä 😉

IMG_4995 IMG_4976

IMG_4739 IMG_4740 IMG_4743 IMG_4977 IMG_4979

Yksi juttu minua tällä reissulla kuitenkin ostosten osalta harmittaa ja se on Sportsdirect. Kun tänne asti saavun niin niitä ainoita kenkiä, joita sieltä haen, ei ole minun koossani missään lähialueen liikkeessä. Toimituskulujen takia on melkein sama tilata suoraan Suomeen saakka joten kotona kaikessa rauhassa, toimivan netin äärellä, tutkin sitten mitä muuta mielenkiintoista löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.