Hae
My Project Is Me

Lohturuokaa: Frittikana ilman rasvaa

En tiedä sinusta mutta minulla ajatus vaikkapa KFC:n rapeapintaisesta kanafileestä saa melkein veden herahtamaan kielelle. Tiesitkö että yhtä herkullisen rapean kuoren saa aikaan myös ilman upporasvaa?

Ostin kovien kehujen säestämänä jokin aika sitten kotiin testiin pankojauhoja, mitkä ovat siis aasialaisvaikutteinen korppujauhon vastike. Ensimmäinen työ oli löytää ne, sillä ihan kaikki kaupat eivät niitä myy mutta Citymarketissa onnisti. Ja vinkkinä sinulle, joka niitä etsimään lähdet, niin ne voivat sijaita kaupasta riippuen joko korppujauhojen vieressä tai aasialaisten makujen vieressä.

Itse paahdoin broilerin fileet leivityksen jälkeen uunissa, siis täysin ilman rasvaa. Lopputulos oli siitäkin huolimatta ihan oikeasti täydellisen rapea. Jos siis joskus kaipaat tämänkaltaista lohturuokaa hieman terveellisemmin, niin testaa ensikerralla ihmeessä pankojauhoja. ”Frittikanan” kyljessä toinen tämän hetkinen lohturuokasuosikki, porkkana-palsternakka ranskalaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.