Hae
My Project Is Me

Uutta eloa ripsiin

Moi,Olen aina tykännyt näyttävistä pitkistä ripsistä ja siinä missä jonkun toisen intressi on ollut hiuksissa tai kynsissä niin minun on ollut ripsissä.. Huonona hiuspäivänä hiukset vain laitetaan kiinni ja se siitä mutta ripset ovat aina esillä ja pelastavat monta tilannetta. No ehkeivät pelasta mutta ainakin helpottavat oloa. On varmasti olemassa tärkeämpiäkin asioita kuin ripset mutta jostain syystä ne ovat olleet itselle aina se juttu. Pahoittelen etten löytänyt mitään täysijärkistä kuvaa arkistojen kätköistä.. Muistin vain että näissä vuoden 2007 kuvissa ripset olivat hyvännäköiset, joten tässä arkistojen aarteita, olkaa hyvät:

Luonnostaan (ja hyvän ripsivärin tuoman lisän) jokseenkin kauniiden ripsien jälkeen elämä ilman pidennyksiä onkin tuntunut melko ankealta. Onneksi tiesin mihin olin ryhtymässä sillä ennen äitiyslomalle jääntiäni, olin pitänyt pidennyksistä itsepintaisesti kiinni jo useamman vuoden ajan. Kotiajakseni luovuin kuitenkin ripsisistä ja tällöin järkytys oli kova. Luulin että se olisi ollut helpompaa nyt toisella kerralla mutta näin ei kuitenkaan ollut.  Ripset ovat kärsineet – ne ovat lyhyet ja harvat.. Onhan se hassua että alaripset ovat melkein pidemmät kuin yläripset :O Kuvaa siis nykytilanteesta:

Onpa oudot värit.. Silmäkin näyttääö ihan vihreältä 😀

Tässä ei edes luottotaivuttimistani, eli Shu Uemuran taikavälineestäkään ole varsinaisesti apua

Onneksi ripset kuitenkin kasvavat ja muistankin hyvin kun nyt toista kertaa ripset otin viime helmikuussa, että haluanko lähteä pilaamaan jälleen hyvin kasvanutta ja ravittua ripseäni. Ripseni ovat tosiaan luonnostaan ok pituiset, joskin ohuet ja täyin värittömät. Ripsiväri on siis ihan must-tuote eikä ripsien kestovärjäys ohuuden vuoksi oikeastaan minulla näy. Tässä vielä helmikuulta kuvaa ennen ripsipidennystä.. Ero on nykyiseen melko huomattava.

Jaajaa, ei välitetä nyppimättömistä kulmakarvoista, eihän..

Kuten osa teistä jo lohduttelikin, niin se muutama viikko siinä menee että ripset ”normalisoituvat” ja siitä eteenpäin kasvavat pikkuhiljaa takaisin normaalimittoihin. Koska kuitenkin haluan luonnostaan kauniit, pitkät, ripset niin olen hieman tutkinut erilaisia ripsiseerumeita joiden luvataan tekevän ihmeitä. Kahdesta tuotteesta olen erityisen kiinnostunut eli Neulash sekä Revitalash. Kummastakin olen lukenut positiivisia kokemuksia sekä myös hieman negatiivisempia, lähinnä käytön lopettamista koskien. Onko teistä jollakulla kokemuksia näistä tuotteista? Tai mahdollisesti vertailukelpoista tietoa?  Joku teistä muuten suositteli myös manteliöljyä, jota aion ehdottomasti ensihätään koittaa. Manteliöljynhän on sanottu tekevän ihmeitä myös iholle.

Nyt siis jälleen pyydän apuanne eli löytyykö käyttökokemuksia näistä tai muista vastaavista tuotteista? Olisiko niistä mahdollisesti hyötyä ravinnerikkaan ruokavalion tueksi.

27 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Pupulandia-blogin pitäjä kokeili muistaakseni jotain ripsiseerumia tässä taannoin ja kuvasi tulokset, mikä oli oikeasti silminnähtävä. En muista mitä tuotetta hän käytti, mutta sieltä blogistahan se löytyy 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos, täytyykin käydä tutkimassa oliko joku muukin kuin enormous lash, jota jo aikaisemmin tutkailinkin.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Mm. Revitalashissa käytettävä ja nimenomaan se pidentävä & ripsiä kasvattava ainesosa on lääkeainetta, mitä käytetään glaukooman eli silmänpainetaudin hoidossa… Ripsiseerumin tekijät ovat todella lyöneet leiviksi, kun ovat tajunneet luoda tästä tuotteen kosmetiikka-markkinoilla. Mutta mielestäni on vaarallista käyttää lääkeainetta jatkuvasti silmissään, jos siihen ei oikeasti ole tarvetta (ei siis ole silmänpainetautia). Revitalash tietääkseni saattaa värjätä silmän iiriksen pysyvästi, aiheuttaa muitakin silmäoireita, kirvelyä, kutinaa jne.Itsekin ajattelin, että pitäisköhän kokeilla tuotetta, mutta jotenkin tuntuu hullulta ja vähän jopa vaaralliselta käyttää tuotetta, joka oikeasti vastaa lääkeainetta! Tiedän, että Revitalashilla saa todellakin tuloksia aikaan ja tosi kauniit ripset, mutta onko se sen arvoista? -Kaisa-

  • jennie kirjoitti:

   Ovathan nämä hurjan kuuloisia juttuja mutta väittivät minulle tuolla kylillä asiasta tiedustelleena että nämä lääkeaineet on poistettu eikä lääkeaineita sisältäviä tuotteita saa enää eu:n alueelta lainkaan. Tuolla netissä kun juttuja tosiaan tutkailin niin ilmeisesti jotain näiden lääkeaineiden johdannaisia ovat silti.. Jotenkin hassua että vaikka muutoin on kiinnostunut terveydestä ja terveellisyydestä niin mitä tulee ihonhoitoon tai kauneusasioihin niin siinä menee raja ja tietty terveellisyys menettää merkityksensä..

 3. Kafi kirjoitti:

  Minä tankkaisin ensin jonkin superfoodkuurin, ja vasta sitten kääntyisin kalliisiin tuotteisiin. Monissa ripsituotteissa on e-vitamiinia, niin ehkä tocoa? Kemikaalien tunkeminen silmiin ei ainakaan minua houkuttele – nimenomaan onko se sen arvoista. Itselleni on huomattava apu Shu Uemuran taivuttimista ja tavallisesta MAC:n ripsarista, mutta omani ei taitaa luonnostaan olla vahvasta ja tummemmasta päästä.

  • jennie kirjoitti:

   Järjettömän hintaisiahan nuo ovat ja kuten tosiaan mainitsin aiemmalle kommentoijalle niin ihan järjenvastaiastahan se on että tietyntyyppinen terveysintoilu menettää merkityksensä mitä tulee kauneustuotteisiin..

 4. Saara kirjoitti:

  http://www.iltalehti.fi/kauneus/2012080815930770_ka.shtmlTossa on vähän ajattelemisen aihetta. Mäkin olen haaveillut erilaisista seerumeista, mutta haluanko sitten esim. ylimääräistä ripsiriviä tai muutoksia itse silmässä?Lisää biotiini sun ravinteisiin. Se vaikuttaa kynsien, hiusten ja ripsien kuntoon. Mulle laitettiin huonot pidennykset ja otin ne jo kahden viikon jälkeen pois, mutta olivat jo siinä ajassa vahingoittaneet omia ripsiä. Nyt tässä sit itsepintaisesti kasvatellaan ja osotellaan.

  • jennie kirjoitti:

   Biotiini purkki ostettu 🙂 Hurjaa muuuten miten äkkiä ovat jatkeet pilanneet ripsesi.. Josko tässä malttaisi nyt olla ottamatta niitä enää lainkaan niin olisivat ehkä joskus jälleen paksut ja pitkät (ainakin hyvällä ripsivärillä laitettuna).

 5. sanna kirjoitti:

  Itse muunnoin käytin laivan alesta löytynyttä loreal parisin ripsiseerumia. Se antoi kivasti tuuheutta ja pituutta melkein välittömästi (eli kuivuttuaan). Enkä ole huomannut lopettamisen aiheuttavan oikeastaan mitään vaikutuksia siis ainakaan huonoja sellaisia. Toki asiaan saattaa vaikuttaa se että käytin seerumia aina silloin tällöin kun jaksoin/muistin ja mitä pidemmän ajan putkeen muisti käyttää niin sen paremmat ripset 🙂 Kun käyttö loppu niin loppu aikalailla hyvätkin vaikutukset. Taitaa tota olla vielä tilkka jonkun muuttolaatikon pohjalla.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Olen käyttänyt Revitalashia nyt kauan aikaa, äitini käyttää myös, ja olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Vähän punotti pari ensimmäistä kertaa mutta se hävisi nopeasti. Kuukauden käytön aloittamisen jälkeen näkyi jo suuri muutos. Omat ripseni tuuhentui, kasvoi pituutta ja sai lisää väriä. Äidilläni ei ole koskaan ollut pitkät ripset, nyt ne on aivan mahtavan näköiset. Eihän se varmaan ole hyvä että käyttää kemikaaleja joka päivä silmiin, mutta meillä ei ainakaan ole mitään huonoa kokemusta tai sanomista tuotteesta. Olen kyllä varoivainen ettei ainetta mene silmiin. Täysin hintansa väärti.

  • jennie kirjoitti:

   Ihan loistava kuulla. Saanko vielä kysyä miten pitkään olette käyttäneet?

  • Anonymous kirjoitti:

   itse olen käyttänyt vuoden verran, laitan joka toinen päivä seerumia.äitini on nyt käyttänyt nelisen kuukautta.Olen kyllä miettinyt halvemman seerumin kokeilemista, ei ole tullut kokeiltua vielä, mutta ehkä kun nykyinen aine loppuu.Yksi pakkaus riitti 8 kuukauden verran kun laitto joka päivä.

 7. Anonymous kirjoitti:

  Minä olen käyttänyt Revitalashia about 10 viikkoa ja tuloksia alkoi näkyä noin 5 viikon käytön jälkeen. Ripsiin on tullut pituutta huomattavasti ja moni on kysynyt, että olenko laittanut taas ripsipidennyksen. Välissä toisesta silmästä lähti sieltä täältä muutamia ripsiä samasta kohti yhtä aikaa ja näytti hieman hassulta, kun muualla oli niin pitkät ripset, mutta kasvoi taas uudestaan.Nyt käytän tuotetta 2-3 päivän välein pitämään tulosta yllä. Saa nähdä, pysyykö tulos tuolla lailla ja miltä ripset näyttävät, kun seerumin käytön jossain vaiheessa lopettaa.Risutin

 8. jennie kirjoitti:

  Ilmeisesti tämä ylläpito on kuitenkin riittänyt pitämään ripset pitkinä ja kauniina?

 9. Anonymous kirjoitti:

  Juu edelleen on ripset pitkät ja kauniit. Tosin vasta viikon verran olen ollut tuolla ylläpitokäytöllä, kun tottumuksesta tuli laitettua joka ilta seerumia ripsien tyveen.. (:Risutin

 10. Janette kirjoitti:

  eikös tuo revitalash oo aika hintava, jtn 100-120e?? mulla on olluy kokeilussa eräs toinen (tarkastan sen nimen kun meen kotiin :D) ja tuloksia on tullut.. mikä parasta, se maksaa vain 20e !! kannattaa siis kokeilla edullisempaa ja samanlailla toimivaa;) myöskin vaseliinia monet käyttää ja kuulemma toimii! ja se puolestaa maksaa varmaan sen 2e ;D

  • jennie kirjoitti:

   Hintavaahan se on, juuri siksi en ihan suinpäin sännännytkään ostoksille. Jahka kotiin asti selviät niin odotan innolla tietoa tuosta hintaystävällisemmästä vaihtoehdosta! Joksus vuosia sitten kokeilin Talikan tuotteita ja ehkä jotain muutakin mutta kokemukset eivät olleet mainitsemisen arvoisia. Tuotteet ovat varmasti vuosien saatossa kummasti kehittyneet 🙂

  • Janette kirjoitti:

   Se on nimenomaan Talika Lipocils mitä oon käyttänyt ja tuloksia on tullut! En oo vielä kovin kauaa edes käyttänyt ja ripsiin on tullut pituutta lisää jo nyt.. kysyin jopa ystävältäni että kuvittelenko vain, mutta myös hän huomasi eron 🙂 kai sekin sitten on yksilöllistä.. toisilla toimii, toisilla ei..? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Se voi hyvinkin olla että ovat kehittyneet vuosien aikana sen verta että toimiikin. Pitäisiköhön kuitenkin aloittaa kokeilut tästä.. Kiitos.

 11. Miru kirjoitti:

  Anteeksi uteliaisuus. Teet muutenkin näitä kauneuteen liittyviä postauksia, niin uskaltaudun kysymään. Onko sinulle laitettu ylähuuleen täytettä? Näyttää nykyisin hyvin erilaiselta, kuin vanhassa kuvassa. JOs et halua vastata julkisesti, niin toivon että vastaat yv:nä, koska olen kiinnostunut aiheesta. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ehkä minä uskallan vatsta julkisesti silläkin uhalla että joku terveysintoilija haukkuu minut hulluksi ja muistuttaa täyteaineiden vaaroista.. Eli siis olen käynyt laitattamassa täytettä ylähuuliin, joskin jo kesäkuun alussa. Itse en huomaa mitään eroa mutta ehkä sitä sittenkin on olemassa 🙂

 12. Anonymous kirjoitti:

  Mä liputan kyllä täysin Neulashin puolesta! Toimii mulla ja myös kaikilla tutuillani jotka käyttää. Hinta on 89 e 3,2 ml purkille, mutta se kestää jopa puoli vuotta joten tulee halvemmaksi kuin ripsienpidennykset. Ripsiä ei tarvi enää taivuttaa kun Neulash on kaartanut ne ja pidentäneet ja tuuhentaneet! Ihan mahtava tuote, suosittelen! Helsingissä ainakin Dui Clinic myy neulashia. Tässä myös linkki It ain’t hard to tell- blogin kirjoittajan postaukseen ja mahtaviin tuloksiin Neulashista: http://www.it-aint-hard-to-tell.com/2010/12/neulash-kuurin-finaali.html

  • jennie kirjoitti:

   tuolta blogin kautta minä tuotteesta innostuinkin 🙂

  • Anonymous kirjoitti:

   Neulashia suosittelen minäkin. Takana kuusi viikkoa kyseistä tuotetta ja vaikutus alkaa näkymään. Nyt on vain hassu tilanne kun osa ripsistä on liki kaksi kertaa pidempiä kuin muut ja ripsivärin laitto melko haastavaa mutta eiköhän nuo loputkin tyngät vaihtuessaan kasva samaan pituuteen kuin muutkin :)Minun ripseni myös vajaan vuoden ripsienpidennyksen jäljiltä ja näky oli kamala kun pidennykset poistettiin, lyhyttä vaaleaa piikkisuoraa kamaluutta. Nyt ajattelin kyllä pysyä näissä luomuissa kun tuolla Neulashilla pituutta omiin saa tosi hyvin 🙂

 13. Katarina Klinge kirjoitti:

  Mulla on myös luonnostaan pitkät mutta ohuet ja värittömät ripset. Itse laitatin helmikuussa ripsienpidennyksen ja otatin ne jo kuukauden päästä pois, koska jostain syystä tuntui koko ajan kuin olisi roska silmässä. Onko sulla ollut samaa tunnetta? Ripseni hapertuivat jo tuon kuukauden aikana, ja olivat selvästi lyhyemmät. Mutta jo parissa viikossa ne kasvoivat takaisin ilman mitään seerumia tai tabletteja. Kampaajanikin sanoi, että ripset kasvavat todella nopeasti. Nyt haaveilen, että ottaisin uudelleen ripsienpidennykset, koska ovat niin valtavan ihanat ja helpot arjessa. Toisaalta harkitsen, että käyn toisella laitattamassa kuin edelliset, koska olen kuullut, että jos laitetaan liikaa liimaa, voi tulla tällaista roskantunnetta silmään ja liika liima myös pilaa omat ripset nopeammin.

  • jennie kirjoitti:

   Hävettää myöntää mutten kauheasti ole perehtynyt ripsipidennysten laitatusmenetlemiin enkä siten osaa sanoa että mmiten liika liima vaikuttaa. uskoisin kuitenkin että mikäli liimaa on likaa niin hapertaa ripsiiä nopeammin, sillä eihän se mitään luonnollista ainetta ole.. Ripsien elinkaarihan on melko lyhyt (sen noin 3-4vkoa) jonka aikana uusivat ja siksi pidennytsen huoltoväli on pääosin juuri tuo. Vaikka miten väitetään että omat ripset eivät vaurioituisi pidennyksistä on se minusta pötypuhetta. Kuten sanottu, liima ja ylimääräinen paino (siis se tekoripsi) jatkuvasti oman ripden päällä ei voi olla hyväksi. Samahan se on rakennekynsien kanssa. kun ne aikanaan ottaa pois ovat omat kynnet aivan kamalat kunnes huono kuntoinen osio kasvaa pois ja uusi terve kynsi pääsee esiin. Ja tuohon roskantunteeseen vielä, minulla tuntui joskus ne jo hieman yli kasvaneet ripset roskina, tiedätkö kun juuressa on omaa ripseä joka painuu hieman alas koska ei jakasa tukea irtoamatonta, liian pitkäksi pääsyyttä jatketta. Muutoin ei ollut ongelmia vaan olin kyllä oikein tyytyväinen käyttäjä. vain huoltovälien tiheus sai minut luopumaan näistä ihanuuksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.