Hae
My Project Is Me

Haluatko ilmaisen Fitfarmin valmennuksen?

Moi,

Kuten otsikosta voi päätellä niin nyt olisi tarjolla ilmainen valmennus Fitfarmin valikoimasta. Minä itsehän kävin vastikään läpi Bikini Challengen, jonka tarkoitus on paitsi polttaa rasvaa niin muokata vartaloa bikini fitness-ihanteen mukaan. Ohjelmaan kuului tarkka, mutta monipuolinen ruokavalio sekä lihaskunto-, intervalli- ja tasasyketreenejä. Olen matkastani kertonut viikko viikolta ja ne löytyvät blogistani kategorian, Bikini Challenge, alta. Kymmenen viikon rupeamaan mahtui paljon hikeä, punnittuja ruokia sekä hyviä ja vähän heiompia hetkiä. Kiitoksena kaikesta tästä panoksesta, jonka ohjelmalle annoin sain tekemisiini uutta virtaa, uudenlaisen slikipinän sekä uusia tavoitteita. Ruokavalio palasi takaisin raiteilleen ja totesin että oikein syömällä myös houkutukset pysyvät poissa.

10353115_784811891557615_2732965535680363684_n

Olen ylpeä, voidessani paljastaa olevani yksi tiukan seulan läpäisseistä finalisteista, joista inspiroivin muuttuja palkitaan Louis Vuittonin treenikassilla. Inspiroivimman muuttujan kuvan ratkaisette te, eli tykkääjät. Jos mielestäsi minun muutokseni inspiroi sinua niin käythän tykkäämässä kuvastani Fitfarmin Facebook-sivuilla.

sivulta

IMG_0517

IMG_9234

Kaikkien äänestäneiden (tykääjien) kesen, Fitfarm arpoo yhden onnekkaan, joka voittaa ilmaisen nettivalmennuksen. Onnea siis teille, yhtälailla kuin itsellenikin 🙂

10308724_784810818224389_3527565406078692689_n

Snapshot_20141024_6

Vihreällä pohjalla olevat kuvat Fitfarmin FB-sivuilta

8 kommenttia

 1. Petra kirjoitti:

  Jee, hyvä Jenni! 😉 Mä käyn antamassa ääneni, jotta saat sen kassin itellesi <3

 2. anna kirjoitti:

  Tuo muutos on niin mahtava! Ehdottomasti oot laukkusi ansainnut, joten täältä lähtee peukku heti paikalla tulemaan 🙂

 3. Sonja kirjoitti:

  Millainen ruokavalio tuolta fitfarmilta saa, siis kaloreissa – montako kaloria söit päivässä? Olen itse harkinnut fitfarmin palveluksia, mutta jostain syystä olen epäillyt heidän ruokavalioiden kalorimääriä o_O

  • jennie kirjoitti:

   hmm… Ruokavaliohan muuttuu jonkinverran valemnnuksen myötä ja tehdyt ruokavalinnat vaikuttavat kokonaiskalorimäärään mutta siinä 1800:n paikkeilla taidetaan keskimäärin mennä. Ihan kaikkia lisäravinteita ei taida tässä määrässä olla edes laskettuna.

 4. Satu kirjoitti:

  Moikka! Oon ite tällä hetkellä mukana bikini challengessä. Ennen kun aloitin, seurasin päivittäin sinun blogia ja päivityksiä 🙂 Nyt kuitenkin kyselisin mitä ja minkä valmistajan lisäravinteita sulla oli käytössä? Lähinnä treenin ympärillä (laturi, treenijuoma, palkkari)? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Mulla taisi olla joku jämä pussi Leaderin whey+:aa (siis sitä isolaattia) mutta sen loppuessa käytin loppuajan ihan vain konsentraatteja, Fitnesstukun Whey80:a. Ltataria en käyttänyt kun vasta ihan lopussa koska en ole niiden hyötyä aiemmin huomannut (enkä muuten huomannut nytkään, kahvi toimi ihan yhtälailla). Käytössä joku miehen jäämistöstä löytynyt versio. Mutta treninaikaisena juomana käytin myös Fitnesstukun omaa (Starnutrition) Octanea. Olin ainakin katsovinani että sisältää ihan riittävän määrän tarvittavia aminohappoja mutta soveltuvuutta en koskaan tsekannut forumilta.

   Tsemppiä BC:hen, meidän FB-ryhmä on edelleen aktiivinen vaikka valmennuksen loppumisesta on jo aikaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.