Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Valmisruoan armoilla

Kaupallinen yhteistyö: performance meal

Moikka,

jokainenhan sen tietää, itsetehty ruoka on ravinteiden ja ravintoarvojen kuningas. Ateriapreppaus, mealprepping, on ainakin jokaiselle fitnestä harrastavalle tuttuakin tutumpi käsite ja sama suunnitelmallisuus toteutuu myös minun arjessa. Joskus kuitenkin käy niin että suunnitelmat pettävät ja joudutaan tekemään tuttavuutta kaupan tarjontaan. Salaattien lisäksi (joista muuten sapettaa maksaa se 5-8€ kun raaka-aineiden kustannukset evät paljoa euroa enempää ole!) oikeasti fiksua ravintoa on harvakseen tarjolla vaikka tässäkin mennään koko ajan parempaan suuntaan, ainakin näennäisesti.

IMG_2330

Viikon takaisessa Goexpossa törmäsinkin mielenkiintoiseen uutuuteen nimeltä PerformanceMeals. Kiinnostuneena jäin tietenkin kyselemään ständillä tuotteista tarkemminkin sillä en itse ollut koskaan kuullutkaan valmisateriasta joka olisi lisäaineeton ja runsasproteiininen. Ravintoarvot olivat muutoinkin kohdillaan kuten ehkä tarkkasilmäisinä huomaatte.

IMG_3018

IMG_3020

IMG_3024

Ja jos vielä voi vähän hehkuttaa niin tätä ei tarvitse säilöä kylmässä. Jokaisen matkalaisen pelastus! valikoimasta löytyy niin kana-, liha- kuin kasvisvaihtoehtoja, joista osa on lisäksi gluteenittomia. Odotukset olivat siis korkealla ensimmäistä maistelukertaa varten ja pidinkin töissäni tätä tekstiä mukailevan puheen kaikille mikroaterioitaan mussuttaville kollegoille.

Tuomio: Vauvanruokamainen koostumus ja makuelämys. Valitettavasti. Olisin ihan sydämeni pohjasta toivonut hyvänmakuista ruokaa, johon tämä ei ihan yltänyt. Maku oli vauvanruokamaisen neutraali muttei paha. Kana oli säilykekanaa (joka ei minusta paljon vaaleasta säilyketonnikalasta eroa) ja lopputulos vetisempi kuin mitä kuva antoi ymmärtää.  Kyljessä oleva salaatti oli muuten myös kaupan valmisversio.

IMG_2326

IMG_2328

IMG_2332

En silti ole vielä luovuttanut ja kaksi pussia odottelee vielä kotona sitä hetkeä kun omat eväät eivät ole saatavilla. Jos ongelma oli vain maustettomuus niin se on korjattavissa. Ravintoarvot näissä kuitenkin ovat enemmän kuin kohdillaan  ja luonnolliset raaka-aineet (tunnistettavissa oleva tuoteseloste) aina plussaa. Tuote on alunperin brittiläinen eli kotimaista lihaa nämä eivät valitettavasti sisällä.

Itse en ole näitä nähnyt vielä myytävän kaupassa eikä firman nettisivutkaan vielä näytä toimivan. Jos siis joku muu tietää näistä enemmän kuin minä niin saa vinkata.  Hinta messuilla oli 5€/pussi ja normaalihinnaksi oli merkattu 6,95€.

IMG_1867

Ja tätä tekstiä ei ole toteutettu yhteistyössä PerformanceMealsin kanssa. Toin asian vain esille koska en usko että kovin moni muukaan on tähän vielä ehtinyt törmätä/tutustua. Tämä vain selvennöksenä koska asia on ollut taas ajankohtainen keskusteluissa tämänkin blogin kohdalla ja yhteistyöjuttuja on ollut lyhyen ajan sisään useita.

Kaupallinen yhteistyö: performance meal

4 kommenttia

 1. MM kirjoitti:

  Meillä on ostettu nyt jonkin aikaa Kokkikartanon valmisruokia, jos jo etukäteen on tiedossa, että päivälliseltä ei tule jäämään ruokaa töihin otettavaksi. Fiksu ainesosaluettelo ja maistuvat itsetehdyiltä. Kokemusta on broileripastasta, nakkiperunasoseesta ja jauhelihaperunasoseesta. Ihan eri makuisia kuin muut valmisruoat, mutta toki maksavatkin enemmän. Ovat sen verran täyttäviä, että jos tekee salaatin mukaan niin voi ihan hyvin puolittaa 300g ateriankin.

  • jennie kirjoitti:

   Olen muuten tainnut tuota Broileripastaa joskus itsekin syödä. Täytynee joskus taas kokeilla kun sille vaihtoehdolle anataudun. Kiitos siis muistutuksesta, olinkin jo ihan unohtanut nämä.

 2. Linda kirjoitti:

  Onpa mielenkiintoisen oloinen eväs, kiitos vinkistä!
  Ehkä makua saisi chilijauheella ja pippurilla pelastettua? Koostumustahan se ei pelasta :/

  • jennie kirjoitti:

   Mielenkiintoinen tosiaankin ja en luovuta ihan vielä vaan kokeilen jonain kertana vielä kotoa löytyviä versioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.