Hae
My Project Is Me

Vantaata ristiin rastiin ja vähän Helsinkiäkin

Moi,

Ilmeisesti ympäri suomen on saatu nauttia lämpimistä säistä. Ainakin täällä etelässä sää on sellainen että minua ei yhtäkkisesti harmita lainkaan että emme ottaneetkaan katsomaani äkkimatkaa Turkin lämpöön.

kuva 4(3) kuva 5(2)

Olen myös hyötyliikkunut, eli käynyt muunmuassa Ikean pienostosreissun ihan vain kävellen. Ja kuten huomaa niin hyvin näppärästi tavaraa saa kuljetettua ilman autoakin. Ikeaan on matkaa jotain kolmisen kilometria veikkaisin. Ja jos oikein tarkkaa katsoo niin on siellä joku kyydissäkin.

kuva 3(8)

Ihan yhtä näppärästi eräs kauppareissu ei sujunut mutta tämä onneksi tehtiin autolla. Olisi voinut olla hieman haastetta saada nämä kaikki käsin kannettua.

kuva 1(17)

Ostosten teon lomassa kävin perheen kera lounastamassa. Paikan ainoa kriteeri oli että minä saisin rakennettua jotain järkevää, kuten vaikka salaatin ja että myös muille löytyisi jotain syömistä. Paikaksi valikoitui suppeassa tarjonnassa Chicos, joka yllätti poistiivisesti. En tiedä milloin heidän lounaskonseptinsa on muuttunut mutta minä tykkään ja isosti. valittavana on aina joku valmis lounasruoka (kyseisenä päivänä joku burgeri) tai valinnan mukaan rakennettava salaatti  tai valinnan mukaan rakennettava lämmin ruoka. Minä päädyin kuitenkin lämpimään ruokaan eli kanavartaisiin ja paahdettuihin kasviksiin. Kastikkeenkin sai valita itse.  Salaatti ei ollut enää noutopöydästä vaan sekin tarjoiltiin annoksena pöytään.

kuva 1(14) kuva 2(12)
FB-seuraajat tietävätkin että kävin maanantaina myös pitkästä aikaa helsingin keskustassa. Tälä reissulla viilensin oloani herkullisella tee-smoothiella ja tämän erityisen herkun löysin aivan rautatieaseman läheisyydestä pienestä, modernista tee kuppilasta nimeltä Crazy Hedehog Tea House. Liike on siinä mielessä erikoinen että se ei myy lainkaan kahvia, jonka johdosta minun oli hyvin vaikea keksiä millä nimellä tätä “tee kuppilaa” eli tee huonetta eli kahvitonta kahvilaa kutsuisin. Teetä oli tarjolla vaikka kuinka ja paljon mutta hellepäivänä kylmä smoothie oli oiva valinta (ja niitäkin oli useampaa laatua).

kuva 4(4) kuva 1(15) kuva 3(10)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.