Hae
My Project Is Me

Aloita, toimi ja toista

Täytyy myöntää että tunnen pienen omantunnon pistoksen sydämessäni. Tämä mielessäni jatkan tänään sotasuunnitelman tarkempaa laatimista. Omalla kohdallani se suurin haaste löytyy ruokalautaselta, joka onneksi on korjattavissa melko pienillä muutoksilla.

Hieman enemmän tätä

IMG_0725

Ja vähän vähemmän tätä

IMG_0722

Palannen asiaan pikapuoliin.

8 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Auts, samasta syystä tunnen piston. Osaisin kyllä, mutta välillä on tahdon voimasta kiinni. Viime viikolla sairastettu flunssa + viikonloppu vanhempien luona käänsi hyvin alkaneen viikon ihan päälleen. Ja päädyin parantamaan tukkoista oloa herkuilla ja syömään kylässä aivan toisin kuin kotona. Skarppaus viikko päättyi siis 4päivän herkuttelu putkeen. Huoh! Onneks on taas uus viikko ja aina voi aloittaa uudestaan tai jatkaa siitä mihin jäi.

  Tsemppiä myös sinulle! 🙂

 2. Linda kirjoitti:

  Välillä kyllä ihmettelen miten on mahdollista, että edes se puolet aikuisista on normaalipainoisia… Kun herkkuja on tarjolla jatkuvasti, herkuttelu on kivaa, helppoa ja halpaa, ja lihominen olisi sitä myöten superhelppoa. Itsekuria joutuu käyttämään ihan kohtuuttomasti, mutta onneksi se taitaa vaan lisääntyä harjoittelun myötä 🙂
  Ja heti kun itsekuria ei käytä, se tuntuu häippäisevän kokonaan 😀

  • jennie kirjoitti:

   Näinhän sitä sanotaan että itsehillintälihas kaipaa harjoitusta siinä missä muutkin 😀 Mutta siis ihan totta puhut lihomisen helppudoudesta ja hauskuudesta – Nyt vain treenaamaan!

 3. maa kirjoitti:

  liikutko sä ihan joka päivä :)? voiko lepopäivinä käyä esim. kevyellä lenkillä koiran kanssa?

  • jennie kirjoitti:

   Juu ja en – Ulkoiltua tulee toki päivittäin ihan lastenkin vuoksi ja siinä samalla pyrin (ja onnistuneesti olenkin onnistunut) sen 30+ minuuttia kävelemään tehokkaasti. Lihaskuntopuolella (tai no, nuo dvd:t) teen 5-6/viikossa. Ja mitä kysymykseesi tulee niin kevyesti on ihan suotavaakin liikkua välipäivinä. Mutta se tosiaan oikeasti tarkoittaa k-e-v-y-e-s-t-i. Eli tarkoitus vain verryyttää mahdollisesti jumissa olevia lihaksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.